• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

21.10.2020

22:14

SILOVAO SESTRU POZNATE VODITELJKE! Siledžija iz Požarevca završio iza rešetaka, određen mu pritvor!

Vesti

SILOVAO SESTRU POZNATE VODITELJKE! Siledžija iz Požarevca završio iza rešetaka, određen mu pritvor!

Podeli vest

Mališa R. (33) uhapšen zbog sumnje da je odveo u stan bivšu devojku J. M. (22), sestru poznate voditeljke, i zverski je pretukao i silovao. Manijak i ranije osuđivan za silovanje

Mališa R. (33) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je zverski pretukao i silovao bivšu devojku J. M. (22), mlađu sestru jedne poznate voditeljke! Manijak se pravdao da je J. M. pristala na seks sa njim, ali ga demantuju brojne povrede na njenom telu nastale usled jezivog iživljavanja.
Mališa je dobro poznat požarevačkoj policiji po nasilju i krađama, a već je jednom bio u zatvoru zbog silovanja.

Iz provoda u stan

Izvor iz istrage kaže da je Mališa pre oko mesec dana raskinuo sa J. M. i oni nisu bili u kontaktu sve do nedelje, 17. oktobra. Ona je tog dana došla u Požarevac iz Beograda, gde je živela u poslednje vreme.
- Pozvala je Mališu da se nađu. Prvo su se šetali po gradu, zatim su otišli na žurku u jedan kafić, pa u kockarnicu u Svilajnac i na kraju su otišli u njegov iznajmljeni stan. Tamo ju je Mališa napastvovao, ali J. M. nije htela seks sa njim. Nasilnik je zato počeo da joj preti i da je davi rukama, a potom ju je pretukao i silovao - priča naš izvor.

Izmučena J. M. je, prema njegovim rečima, uspela da pozove majku iz Mališinog stana i rekla joj šta se desilo.
- Majka je odmah pozvala policiju, a patrola je otišla u Mališin stan i zatekla J. M. svu u modricama. Nasilnik je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. U policiji je negirao optužbe, tvrdeći da je sve bilo dobrovoljno i da nije silovao bivšu devojku - kazao je naš izvor.

Foto: Privatna arhiva

 

Mališa je zatim negirao silovanje i na saslušanju u Višem tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana. U međuvremenu, J. M. je upućena na preglede kod ginekologa, psihijatra i interniste, ali i hirurga, gde su joj konstatovane povrede.
Njena sestra po ocu je, inače, poznata TV voditeljka i vodila je nekoliko poznatih šou-programa.

Debeo dosije

Što se Mališe tiče, on potiče iz imućne požarevačke porodice, koja drži prevozničku firmu sa više kamiona. Odmalena je poznat policiji i više puta je osuđivan za dela imovinske prirode i zbog nasilja.
Bio je osuđen 2010. na dve godine zatvora za silovanje, a ove godine je bio u pritvoru od 4. januara do 12. juna jer je pretukao drugu bivšu devojku. Zbog toga je pred Osnovnim sudom nepravosnažno osuđen na tri godine zatvora.
Podsetimo, ranije je kazna za silovanje bila od dve do 10 godina. Međutim, po novom zakonu, Mališi za silovanje J. M. preti od pet do 12 godina robije. 

Komšije: Mališa je proganjao J. M.

Komšije silovane devojke kažu da je ona ostavila Mališu jer je uvidela da je nasilnik. Međutim, on je nije ostavljao na miru, već je često dolazio svojim džipom ispred njene zgrade u Požarevcu i čekao je da se pojavi. Takođe, Mališa je od ljudi iz njenog društva tražio da ga hvale kod nje i da je nagovaraju da mu se vrati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav

pre 3 godine

Pa ni ona nije neka cvećka! Naravno da to nije razlog da se neko iživljava na njoj ali mi uopšte nije jasno što ga je zvala i ceo dan provela sa njim. Kad ga vidiš kako izgleda muka te uvati a ona "šeta" sa njim?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija