• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

21.10.2020

22:39

JEDAN POTEZ UMALO GA KOŠTAO ŽIVOTA! Član Pink Pantera načinio kobnu grešku pred pokušaj likvidacije u Ušću!

Vesti

JEDAN POTEZ UMALO GA KOŠTAO ŽIVOTA! Član Pink Pantera načinio kobnu grešku pred pokušaj likvidacije u Ušću!

Podeli vest

Aleksandar Šarac, koji je u subotu posle podne teško ranjen na parkingu tržnog centra na Novom Beogradu, dao je svom vozaču-telohranitelju slobodan dan neposredno pred pucnjavu, saznaje "Blic"

Prema informacijama koje posedujemo, Šarac se od svog telohranitelja poslednjih godina nije razdvajao.

- On ga je vozio svuda i brinuo je o njegovoj bezbednosti. Šta se dogodilo i zbog čega mu je Šarac tog dana rekao da je slobodan i da mu taj dan ne treba, nije poznato - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Da li je Šarac trebalo da se u tržnom centru nađe sa nekim biće poznato nakon istrage. Ono što je za sada poznato jeste da je pucač znao njegovo kretanje i kada će se tačno pojaviti na parkingu.

U Šarca je, za sada neidentifikovani napadač pucao iz pištolja "bereta", kalibra 7,65 milimetara, sa prigušivačem.

Foto: printscreen instagram

Pancir, blindirana kola i obezbeđenje

Šarac je, iz njemu poznatog razloga, strahovao za svoj život - vozio je blindirani "mercedes" i nosio pancir, ali ni to mu nije pomoglo, jer mu je napadač prišao sa leđa i ispalio mu dva hica u glavu. Oružje je tokom bežanja bacio u žbunje ispred tržnog centra. Tokom uviđaja su ga inspektori našli i veštačenje je pokazalo da su svi otisci sa njega izbrisani, kao i da je sastrugan serijski broj.

Sigurnosne kamere snimile su napadača - u crvenoj jakni, sa crnim kačketom na glavi, i maskom na licu. On je juče identifikovan kao L. I. (23) koji je organima reda dobro poznat po brojnim krivičnim delima.

Naime, osumnjičeni L. I. u dosijeu ima više od 100 krivičnih dela. Kako saznajemo, u pitanju su krađe, teše krađe, nelegalno držanje oružja, nanošenje lakih telesnih povreda. Ovaj sitni kriminalac uglavnom se bavio obijanjem trafika i krađom automobila.

Foto: Printscreen youtube Novosti

Rekonstrukcija kretanja

U međuvremenu, pomoću sigurnosnih kamera u gradu inspektori pokušavaju da rekonstruišu Šarčevo kretanje te, po njega kobne subote, kojim ulicama se sve kretao od kuće do tržnog centra. Istražitelji pokušavaju da ustanove da li se sve vreme tik iza njega kretalo jedno te isto vozilo, da li ga je neko pratio. Veruje se da je Šarac bio pod prismotrom i da je upravo ta njegova pratnja napadaču javila kuda se sve kreće meta. Osim toga, pretpostavka je da je pucač imao dobro organizovane saradnike koji su mu pomogli i nakon što se pešice, kako su snimile sigurnosne kamere, udaljio iz garaže u kojoj je pucao na Šarca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 3 godine

Svega 23 godine žiota, u dosijeu u policiji ima 100 krivičnih dela ali je i pored toga na slobodi? Ko je ovde lud i da li u ovoj zemlji uopšte postoji pravosudni sistem? U svakoj normalnoj zemlji taj bi već odavno bio na doživotnoj robiji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija