• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Barjaktarević

22.10.2020

11:02

(FOTO) TUGA NA ZGARIŠTU DRAGANOVE KUĆE: Živeći u udžerici bez struje, nastradao je u požaru OSTAVLJEN I ZABORAVLJEN OD SVIH!

Vesti

(FOTO) TUGA NA ZGARIŠTU DRAGANOVE KUĆE: Živeći u udžerici bez struje, nastradao je u požaru OSTAVLJEN I ZABORAVLJEN OD SVIH!

Podeli vest

Dragan Nikolić (65), bivši radnik Petoletke, samo što se penzionisao i ,,smirio u kutku za odmor,, posle višegodišnjeg rada, stradao je protekle noći u požaru koji je zahvatio njegovu staru trošnu kućicu, koja više liči na pomoćni seoski objekat, nego za neku kuću za stanovanje u strogom centru Kruševca, u Ulici Majke Jugovića pod Bagdalom

Vatrogasci su prilikom gašenja požara naišli na garež izgorelih stvari, među kojima i njegovo beživotno telo.

Foto: R.Barjaktrević

 

- Požar je izbio nešto pred ponoć, ali je teško bilo pretpostaviti gde je vatra buknula. Jer njegova kuća u kojoj je živeo nalazi se, vidite, u okruženju višespratnica, od koje je ova u pozadini njegovog objekta u izgradnji. Samo što se penzionisao kao radnik Petoletke, život ovog nesrećnog čoveka bio je mučan i veoma težak. Ubijala ga je i tuga samotnjaka, koga je supruga napustila.

Foto: R.Barjaktrević

 

Žalio se na sve svašta, a ni struju u kući u kojoj je živeo nije imao, pa se grejao na sveću. Samo je on znao kako je tu živeo. Eno, u sandučetu na ulici, još stoji obaveštenje za priključak na struju, ali ga on nije gčledao, niti preduzimao nešto tim povodom. Verovatno nije imao novca za priključak, jer je od te njegove male penzije morao da nekako da preživljava dane i noći- priča nam jedan od komšija iz okruženja.

Foto: R.Barjaktrević

 

Prilaz prema ovom objektu je veoma nepristupačan, više liči na neku stazu obraslu travom, nego na neki puteljak, a kamoli ulični prilaz.

Foto: R.Barjaktrević

 

- Prvo je nešto puklo, a potom se osetio miris paljevine. Neko je iz susedne višespratnice zvao policiju, pa su brzo stigla troja vatrogasnih kola sa 10 vatrogasaca. Na lice mesta brzo je stigla i policija i kola hitne pomoći, ali posla za spašavanje ugroženih lica za njih nije bilo- priča nam ovaj komšija.

Foto: R.Barjaktrević

 

Prema prvim informacijama, za sada nema sumnjivih okolnosti koje su dovele do smrtnog ishoda. Telo nesrećnog čoveka poslato je na obdukciju, a istragu vodi nadležno tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija