• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2020

14:30

Razotkrivena neverovatna prevara u Srbiji: Glavni akteri su ova dvojica mladića, ako ih prepoznajete, ODMAH ZOVITE POLICIJU

Vesti

Razotkrivena neverovatna prevara u Srbiji: Glavni akteri su ova dvojica mladića, ako ih prepoznajete, ODMAH ZOVITE POLICIJU

Podeli vest

Beogradska policija uhapsila je R. J. (29) i DŽ. J. (25) zbog sumnje da u Srbiji izvršili više prevara, tako što su sa Fejsbuk profila "Hodža Mair“ nudili skidanje crne magije i pomoć ljudima u rešavanju različitih problema.

Oni su, kako se sumnja, sa zainteresovanim građanima komunikaciju nastavljali preko mobilnih aplikacija i tom prilikom dogovarali dolazak kod njih kako bi im navodno rešili probleme, saospsteno je iz MUP-a.

Takođe, od građana su zahtevali da za ugovorenu seansu pripreme određenu količinu deviznog novca ili zlata.

Po dolasku u stan, prilikom izvođenja obreda, osumnjičeni bi iskoristili nepažnju i lakovernost klijenata, neprimetno uzimali novac ili zlato i izlazili iz stana oštećenih.

Njima je već određen pritvor do 30 dana odlukom sudije za prethodni postupak.

Pošto se sumnja da ima više oštećenih na teritoriji Srbije, MUP je pozvao građane koji imaju saznanja ili prepoznaju osumnjičene za to krivično delo, da se jave Policijskoj stanici Zvezdara na broj telefona 011/281-0007 od 8 do 15 časova.





 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija