• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Uprava carina

04.11.2020

16:44

RADNICI NA CARINI U ŠOKU! U rezervnom točku autobusa sakrio čak 11.000 cigareta!

Vesti

RADNICI NA CARINI U ŠOKU! U rezervnom točku autobusa sakrio čak 11.000 cigareta!

Podeli vest

Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Batrovci 3. novembra 2020. godine, sprečili pokušaj jednog vozača autobusa da prokrijumčari 11.000 cigareta, koje je „spakovao“ u unutrašnjost rezervnog točka.

Prekršaj je otkriven kada je tokom popodneva na red za redovnu carinsku kontrolu na izlazu iz zemlje pristigao autobus bujanovačkih registarskih oznaka, na putu ka Švajcarskoj.

Na zahtev granične policije autobus je skeniran i tom prilikom su u predelu rezervnog točka uočene nepravilnosti i odstupanja.

Foto: Uprava Carina

Tada je na skener uređaju pregledan samo rezervni točak, kada je postalo jasno da je on umesto vazduhom ispunjen nekim drugim sadržajem.

Nakon demontaže iz njegove unutrašnjosti izvađeno je 11.000 cigareta „vinston blu“ sa akciznim markicama tzv. Kosova.

Foto: Uprava Carina

Protiv 49-godišnjeg vozača iz Velikog Trnovca pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do kada će krijumčarene cigarete biti zadržane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija