• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

13.11.2020

07:13

Italijanska policija zatekla muškarca iz Srbije kako baca TRI DŽAKA U SMEĆE: Pogledali su šta je unutra i SHVATILI JEZIVU ISTINU

Vesti

Italijanska policija zatekla muškarca iz Srbije kako baca TRI DŽAKA U SMEĆE: Pogledali su šta je unutra i SHVATILI JEZIVU ISTINU

Podeli vest

Otkriven zločin u Italiji!

Karabinjeri iz Breše uhapsili su K. B. (60) poreklom iz Srbije zbog sumnje da je umešan u nestanak Ukrajinke Viktorije Vovktorub (42) koji je prijavljen u Italiji 5. novembra. Policija ga je zatekla dok je pokušavao da se otarasi krvave odeće, zbog čega mu se za sada na teret stavlja krivično delo ubistvo.

Ukrajinka Viktorija Vovktorub (42) živela je nekoliko godina u Italiji, a radila kao barmen u jednom restoranu u tom italijanskog gradu i kao negovateljica.

Ona i uhapšeni K. B. bili su ranije u vezi, jedno vreme su čak i živeli zajedno u stanu u naselju Prvi maj u Breši, ali kako pišu portali iz Italije, nije najjasnije da li je u trenutku nestanka romansa i dalje trajala...

Foto: Pixabay

 

Videvši da se nekoliko dana ne javlja na telefon, njena prijateljica je 5. novembra prijavila nestanak italijanskoj policiji, obavešteno je tužilaštvo u Breši i potraga je odmah započeta. Za oko im je zapao K. B. njen, kako se veruje, bivši parner koju je po svemu sudeći i poslednji video živu.

Policija je odlučila da ga privede na razgovor i zatekli su ga kako u Breši pokušava da se otarasi tri džaka u kojima je policija prilikom pretresa pronašla garderobu, a tragovima krvi i druge biološke dokaze koji bi mogli da pomognu u rasvetljavanju zločina.

Tužilac iz Breše naložio je jutros pretres stana šezdesetogodišnjaka kako bi se utvrdilo da li je nesrećna žena ubijena u njegovom domu. Istražitelji Odeljenja za forenziku primetili su da u stanu nedostaje tepih i veruju da ga je upravo K. B. bacio kako bi se otarasio bioloških tragova Ukrajinke.

U međuvremenu K. B. je smešten u pritvorsku jedinicu, a pred sudijom je negirao krivično delo ubistvo koje mu se za sada stavlja na teret. Njeno telo još nije pronađeno i policija nastavlja potragu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija