• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

16.11.2020

10:00

SANDUCI MUNICIJE, EKSPLOZIV, RAKETNI BACAČI! Otkriveno KOME PRIPADA velika količina oružja pronađena kod Bujanovca!

Vesti

SANDUCI MUNICIJE, EKSPLOZIV, RAKETNI BACAČI! Otkriveno KOME PRIPADA velika količina oružja pronađena kod Bujanovca!

Podeli vest

Oružje koje je 14. novembra prilikom radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac pronašao radnik jedne firme navodno pripada Oslobodilačkoj vojsci Preševa, Medveđe i Bujanovca

Pronađeno oružje je iz perioda 2000-2001, a u istom periodu u Končulju se nalazio i štab Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe (OVPMB) koja se sukobila sa državnim snagama bezbednosti.

Podsetimo, prilikom radova na pregledu terena koji se izvode na teritoriji opštine Bujanovac 14. novembra radnik firme koja radi na razminiranju područja opštine Bujanovac u koordinaciji sa centrom za razminjavanje prijavio je policiji da je pronađena veća količina naoružanja i minsko eksplozivnih sredstava. Vojska Srbije obezbedila je lokaciju na kojoj je oružje pronađeno i ne postoji nikakva bezbednosna opasnost.

Pronađeno je osam punjenja za ručni minobacač „Osa“, jednu protivtenkovska mina, vreća nitroglicerina, tri sanduka municije i jedan uređaj za praćenje. Više pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija