• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ilustracija Telegraf

21.11.2020

12:29

TURČIN KAMIONOM UDARIO KOLA SA TROJE BUGARA: Policija utvrdila da je verovatno bio umoran, pa napravio kobnu grešku

Vesti

TURČIN KAMIONOM UDARIO KOLA SA TROJE BUGARA: Policija utvrdila da je verovatno bio umoran, pa napravio kobnu grešku

Podeli vest

Jutros oko 4.45 časova došlo je do saobraćajke na auto-putu Beograd-Niš, u kojoj je povređeno troje bugarskih državljana.

Do nesreće je došlo kada je turski državljanin eretnim vozilom udario u vozilo "opel" u kojem su bili Bugari.

- Turski državljanin je teretnim vozilom udario u vozilo "opel" u kojem su bili bugarski državljani stari 43 i 51 godinu, nakon čega se ovaj automobil „zakucao“ u "BMW" kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji Bugarin.  Na sreću svi su zadobili samo lakše povrede - navode izvori.

Nezvanično, uzrok nesreće je umor vozača šlepera, jer je pregledom tahografa ustanovljeno da nije poštovao propisano vreme odmora pa je protiv njega podneta prekršajna prijava .


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija