• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

27.11.2020

07:20

MAJČIN LJUBAVNIK PREPORUČIO MLADIĆA ZA UBISTVO?! Šok saznanja u istrazi likvidacije na Novom Beogradu

Vesti

MAJČIN LJUBAVNIK PREPORUČIO MLADIĆA ZA UBISTVO?! Šok saznanja u istrazi likvidacije na Novom Beogradu

Podeli vest

Lazar T. (22) iz Beograda, koji je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je 12. novembra ubio Bojana Mirkovića (34) u naselju Belvil, neprekidno plače u policiji i ne može da se pomiri s činjenicom da mu preti višedecenijska robija

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Lazarova majka je bila u vezi sa Bojanom K. (37) iz Beograda, koji je i preporučio njenog sina naručiocima Mirkovićevog ubistva.

Bojan Mirković ubijen za 5.000 evra i kokain
- Prema operativnim podacima, Bojan K. je bio povezan sa "kavačkim klanom" i on im je predložio da angažuju Lazara za ubistvo Bojana Mirkovića, koji je radio za suprotstavljeni "škaljarski klan". Lazar je prošle godine izašao iz zatvora, gde je bio zbog pokušaja ubistva, a za Mirkovićevu likvidaciju ponuđeno mu je 5.000 evra i veća količina kokaina - rekao je naš sagovornik.

Govoreći o pripremi likvidacije u Belvilu, naš izvor kaže da je Lazar nabavio GPS lokator od Bojana K. i Ivana N. (39) i postavio ga pod Mirkovićev auto.
- U tom lokatoru je bila jedna telefonska kartica, a drugu je Lazar stavio u svoj telefon. Na taj način Lazar je pratio Mirkovića i u svakom trenutku je znao gde se ovaj nalazi. Planirano je da Lazar u likvidaciju ide biciklom, ali pošto nije znao da ga vozi, danima je učio, sve dok nije došao dan za ubistvo - rekao je naš izvor.

Foto: Tanjug/privatna arhiva

Ubijeni Bojan Mirković

Prema njegovim rečima, Lazar je 12. novembra sačekao Mirkovića u garaži zgrade u Belvilu i iz jednog pištolja ga je upucao sa sedam metaka, a zatim je potegao drugi pištolj i njime ga "overio" još jednim hicem.

Koristio dva pištolja
- Najpre su u subotu, 21. novembra, u Beogradu uhapšeni Bojan K. i Ivan N., koji se terete da su pomagali u pripremi ubistva. Zatim je, dan kasnije, uhapšen i Lazar u okolini Loznice, i to zajedno sa Filipom I. (29) sa Cetinja i Dušanom K. (29) iz Beograda, koji je trebalo da mu pomognu da pobegne iz zemlje preko Drine. Lazar je nakon hapšenja odveo inspektore do jednog kanala u Surčinu, gde je posle zločina bacio električni bicikl i dva pištolja. Veoma teško mu je palo to što je uhapšen, pa je često plakao u ćeliji jer se teško miri sa činjenicom da će izaći iz zatvora kad bude maltene starac - kazao je naš izvor.

Podsetimo, ubijeni Bojan Mirković je bio blizak sa Aleksandrom Šarcem (35), koji je likvidiran 17. oktobra u garaži šoping-mola "Ušće" na Novom Beogradu. I Šarac je, kao i Mirković, obezbeđivao logističku podršku "škaljarcima" i obojica su žrtve krvavog rata sa "kavčanima", koji je u poslednjih šest godina uzeo više od 50 žrtava. 

Naručilac ubistva iz Crne Gore

Naručilac ubistva Bojana Mirkovića je, prema rečima našeg izvora, iz Crne Gore i ima ozbiljan zatvorski staž.
- Bavi se međunarodnim švercom droge, a sumnjiči se za više likvidacija. On je inače blizak jednoj beogradskoj navijačkoj grupi, koja za njega obavlja "prljave" poslove u Srbiji - rekao je naš izvor.






 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 3 godine

Sve te ubice bas i jesu kukavice. Podrska za Predsednika da istera ovo do kraja i resi pitanje kriminala pre svega u Beogradu a i u celoj zemlji

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija