• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/blic

26.11.2020

13:04

TIJANA AJFON OPTUŽENA ZA MEĐUNARODNU PROSTITUCIJU! Organizovala privatnu žurku sa uslugama od po 500 evra!

Vesti

TIJANA AJFON OPTUŽENA ZA MEĐUNARODNU PROSTITUCIJU! Organizovala privatnu žurku sa uslugama od po 500 evra!

Podeli vest

Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Beograđanke Tijane Maksimović (28), poznatije kao Tijana Ajfon, koja je tereti za krivično delo "međunarodno navođenje na prostituciju".

Podsećamo da je u akciji “Kristal” uhapšena Tijana Ajfon i još 15 osoba zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine. 

OPTUŽENA ZA MEĐUNARODNU PROSTITUCIJU

U obrazloženju optužnice se navodi da je Maksimović krajem maja ove godine podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda G.S. i S.P. da u cilju pružanja intimnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, u Bijeljinu gde je na privatnoj zabavi trebalo da pruže takve usluge za po 500 evra.

Ona je optužena da je zajedno sa navedenim osobama, 27. maja za vreme trajanja pandemije Kovid-19 ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, preko vodene granice na Savi, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u Suho Polje u blizini Bijeljine.

Mihajlović se tereti da je sa umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dve osobe, strane državljanke, na pružanje pomenutih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično delo međunarodno navođenje na prostituciju.

Optužnica je prosleđena na potvrđivanje Sudu BiH, preneo je sarajevski portal Klix.
 

Foto: Printscreen/TV happy

PO IZLASKU IZ ZATVORA OBJAVILA DA JE TO BILA OBIČNA ŽURKA

Podsećamo da je Tijana po izlasku iz zatvora izjavila da je to bila najobičnija zabava.

- To je proslava... Kao što ti možeš da odeš na proslavu. Hajde da zanemarimo prelazak granice, neka to bude u Beogradu... I tu bude par ljudi. To ne znači da sam ja makro, to tek treba da se dokaže. To je bila proslava. To je bio pretres. Svi smo pušteni. Meni je najbitnije da sam ja na slobodi. Svi su napolju. Nažalost, ja sam jedina žena bila u pritvoru. Sada se čeka suđenje i bićete upoznati sa svim - pričala je Tijana.

- Ja sam tada bila napolju, nisam bila u kući i samo sam... Kao neki fleš, videla sam policiju i svi smo morali da legnemo na zemlju. U tom trenutku ti samo prolazi kroz glavu šta dalje. To je kao racija u klubu - dodala je Ajfonka.

Foto: Printscreen You Tube

NIJE U KONTAKTU SA LJUDIMA SA ŽURKE

Tijana je zatim pričala i o zatvorskim danima, pa rekla kako je ona bila jedina pripadnica ženskog pola, kao i da joj niko nije dolazio u posetu. Maksimovićeva je rekla i kako je majku prvi put nazvala nakon puštanja iz zatvora.

Sa osobama koje su uhapšene te noći s njom, Tijana kaže da nije u kontaktu, kao i da nema nameru da u budućnosti komunicira s njima.

- Nisam u kontaktu ni bila, ni tada, niti ću biti u kontaktu. Nema potrebe za tim. Zbog čega sam ja uhapšena, to je odgovor na pitanje koje sam ja danima tražila. Ja kažem da sam jedina tamo bila malo više medijski eksponirana i očekujem da će pravda doći na svoje - rekla je Tijana po izasku iz zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija