• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2020

15:32

HULIGAN IZ GROCKE PRIZNAO DELO! OSUĐEN NA 8 MESECI ZATVORA USLOVNO NA TRI GODINE!

Vesti

HULIGAN IZ GROCKE PRIZNAO DELO! OSUĐEN NA 8 MESECI ZATVORA USLOVNO NA TRI GODINE!

Podeli vest

Goran A., koji je u petak u jednoj srednjoj školi u Grockoj zajedno sa šesnaestogodišnjakom više puta udario u glavu sedamnaestogodišnjeg mladića zaključio je sporazum o krivici, saznaje Informer

 

Za krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom uništenje i oštećenje tuđe stvari, dobio je uslovnu osudu kojom mu je utvrđena kazna zatvora u trajanju od 8 meseci sa rokom provere od 3 godine i mera zabrane prilaska i komunikacije sa ostećenim.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su G. A. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari, dok je protiv šesnaestogodišnjeg mladića podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje

Sumnja se da su G. A. i šesnaestogodišnjak danas oko 8.45 sati ušli u jednu srednju školu u Grockoj i više puta udarili u glavu sedamnaestogodišnjeg mladića. G. A. je potom, kako se sumnja, razbio staklo u jednoj učionici, nakon čega su pobegli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 3 godine

kod nas nema niko da ide u zatvor zbog kriminala.. sve uslovne kazne, kuci se sluzi.. drustvo ide u propast ovako

UHAPŠENI HULIGANI IZ GROCKE! Policija privela dvojicu vandala zbog napada u školi!
Hronika

UHAPŠENI HULIGANI IZ GROCKE! Policija privela dvojicu vandala zbog napada u školi!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su G. A. (2001) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari, dok je protiv šesnaestogodišnjeg mladića podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje

27.11.2020

16:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija