• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

03.12.2020

15:51

VOZ JE SAMLEO BOBIN AUTO! Otac i brat nesrećne devojke ogorčeni: Rampa je bila podignuta, dokle će više NA TOM PRELAZU DA GINU LJUDI?!

Vesti

VOZ JE SAMLEO BOBIN AUTO! Otac i brat nesrećne devojke ogorčeni: Rampa je bila podignuta, dokle će više NA TOM PRELAZU DA GINU LJUDI?!

Podeli vest

Teške suze teku u domu porodice Ugrinić u Banatskom Velikom Selu nadomak Kikinde

Slomljeni od bola, roditelji i brat 31-godišnje Slobodanke Bobe Ugrinić koja je dan ranije izgubila život na pružnom prelazu kod Bajmoka, u suzama ističu da je život tek bio pred Bobom.

- Šta više da kažemo. Umesto da je udajemo, mi je sahranjujemo, a imala je 31 godinu, tek je počela da živi. Ne znamo kako ćemo dalje, ne znamo - govore glasom punim tuge i u neverici otac Miodrag i brat Branko.

Foto: V.N.

 

Slobodanka Boba Ugrinić (31) iz Banatskog Velikog Sela, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u sredu, oko 6 časova i 30 minuta, dogodila na izlazu iz sela Bajmok kod Subotice.

Do tragedije je došlo kada je na automobil marke „golf“ kojim je upravljala Boba, punom brzinom naleteo putnički voz, koji se kretao iz Sombora prema Subotici. Pod nedovoljno razjašnjenim okolnostima nesreća se desila na pružnom prelazu, na izlazu iz Bajmoka.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) JEZIVI DETALJI NESREĆE KOD BAJMOKA! Vozeći golfa Slobodanka je podletela pod lokomotivu u punoj brzini, RAMPA JE BILA PODIGNUTA?!

Bez upozorenja voz je svom silinom udario po sredini automobila, tačno u vozačevo mesto. Nesrećna devojka nije imala šanse. Kako Informer saznaje u tom trenutku saobraćaj se otežano odvijao zbog magle, a rampa na pružnom prelazu je bila podignuta?!

Upravo zbog toga otac i brat stradale devojke ne kriju bes želeći da se istraže sve okolnosti koje su dovele do gubitka njihove voljene Bobe.

- Imamo obaveštenje da je pre tragedije mašinovođa, kad je išao u drugom pravcu, zvao Železnicu
Srbije da ih upozori da je prošao pored tri rampe i da su sve tri bile podignute- otkriva Slobodankin brat Branko.

Foto: Tanjug

 

- Već je četvoro-petoro ljudi poginulo je na istom mestu. Imamo pouzdane informacije. Pa dokle više da se gine na pružnim prelazima?!- pita se otac Miodrag i dodaje - Brzinomer na automobilu kojeg je vozila moja ćerka zaustavio se na 30 kilometara na sat, bila je oprezna u vožnji. A koliko je voz bio brz, kada ju je gurao više od 50 metara na pružnom prelazu?-tužnim glasom priča otac.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva potvrdili su da rampa i branici na pružnom prelazu nisu bili spušteni.

- Da li je mašinovođa imao uvida i da li je signalizacija na pruzi bila neispravna, istražićemo sve okolnosti nesreće- poručuju iz Osnovnog javnog tužilaštva.

Nesreća je prijavljena nešto posle 8 časova i po dolasku HItne pomoći nastradala devojka je još uvek bila živa. Da bi je oslobodili iz smrskanog automobila vatrogasci su morali da seku karoseriju. Nažalost, nakon pokušaja spasavanja, Slobodanka je preminula.

Prema dostupnim informacijama, nezvanično, mašinovođa je upozorio Železnice Srbije još prethodne noći, da je kontrolni signal na pruzi kod Bajmoka u kvaru, i da je to uočeno prilikom prolaska prvog jutarnjeg voza iz Sombora za Bajmok.

Foto: instagram

TUGA
Poginula na putu do posla

Izjave saučešća porodici Slobodanke Bobe Ugrinić uputile i bivše kolege iz Poljoprivredno industrijskog kombinata „Stara Moravica“, gde je nesrećna devojka bila zaposlena

- Slobodanka je bila divna osoba i kolega, mnogo nam je žao, svi smo u šoku Radila je kod nas godinu dana, živela je u Novom Sadu. U trenutku nesreće, uputila se na posao ali na njega tog jutra nije stigla - pričaju Slobodankine kolege s tugom u glasu. Slobodanka Boba Ugrinić biće sahranjena u petak u Banatskom Velikom Selu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 3 godine

Baš bzv, još jedan mlad život zbog neodgovornih u železnici. Baš su aljkavi i neodgovorni u železnici, naravno niko neće odgovarati.

Aleks

pre 3 godine

Sve ja razumem I prihvatam sto pise u clanuku, ali ne razumem I ne prihvatam da neko ne vidi voz.

Darko

pre 3 godine

Ova treba da bude laureat Darvinove nagrade. Neverovatno je da u Srbiji ne znaju kako se prelazi pružni prelaz bez branika ili polubranika. Ko je ovoj dao dozvolu?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija