• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.G.

04.12.2020

17:27

DECA IZBAVLJENA IZ PAKLENE PORODICE: Najstariju devojčicu napastvovao očuh, mališani živeli u prljavštini MAJKA SE NIJE TREZNILA!

Vesti

DECA IZBAVLJENA IZ PAKLENE PORODICE: Najstariju devojčicu napastvovao očuh, mališani živeli u prljavštini MAJKA SE NIJE TREZNILA!

Podeli vest

Četvoro mališana starosti od jedne do osam godina iz Banovog Polja kod Bogatića izmeštena su iz porodice i o dvoje će brinuti njihova baka, dok je dvoje zbrinuto u hraniteljskoj porodic.

Za teške uslove u kojima su deca živela možda se i ne bi saznalo da porodica nije došla u žižu javnosti kada je njihova sestra po majci, dvanaestogodišnja Ž.N. optužila očuha za silovanje u avgustu prošle godine.

Očuh je u zatvoru, a o petoro dece je ostala da brine majka Suzana N. Zapuštenu i neurednu decu u lošim uslovima zatekli su socijalni radnici, i posredstvom ove službe kuća je okrečena, očišćena, dostavljena je pomoć.

Foto: S.G.

 

Međutim, majka je nastavila po starom i deca su bukvalno bila prepuštena sami sebi, u prljavštini i nehumanim uslovima, pa socijalni radnici nisu imali drugog izbora sem da četvoro mlađe dece izmeste iz domaćinstva i odvoje od majke koja za njih, kako se pokazalo, nije marila.

Kako saznajemo, sada već trinaestogodišnja Ž.N. ostala je da živi sa majkom. Komšije kažu da su supružnici pre nego što je otac uhapšen zbog obljube, znali često da se posvađaju, potuku a da su ih često viđali oboje u alkoholisanom stanju.

- Ništa ni ona nije bolja od njega. Oboje su stalno pijani, biju se, viču..O mlađoj braći i sestri uglavnom je brinula devojčica koju je očuh napastvovao – rekle su nam tada komšije.

Foto: S.G.

Majka Suzana N.

Majka je za Informer izjavila da je suprug bio prek, nagao, da je znao da udari i da nije imao milosti ni prema njoj ni prema deci.

Očuh, kojem je posle hapšenja potvrđeno 0,37 promila alkohola u krvi, posle iživljavanja nad maloletnom pastorkom je zaspao u autu gde ju je i napastvovao I gde ga je policija zatekla polugolog, a Ž.N. je uspela da se domogne njegovog mobilnog telefona, izađe iz auta i pozove majku.

- Meni su moja deca najvažnija, a budala i treba da odgovara, samo nam je problem pravio. Ja ću da radim i izdržavam ih, ništa im ne sme faliti – govorila je tada Suzana N.

Međutim, deca su nastavila da žive kao i pre, u prljavštini, bez uslova, jedino pošteđeni tuče i svađe između majke i oca koji je u zatvoru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59