• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Vasiljević

08.12.2020

12:14

JEZIVI DETALJI OTMICE U SMEDEREVU: Uhvatio je za kosu i polugolu izvukao iz kuće, iživljavao se nad bespomoćnom devojkom BOLESTAN OD LJUBOMORE!

Vesti

JEZIVI DETALJI OTMICE U SMEDEREVU: Uhvatio je za kosu i polugolu izvukao iz kuće, iživljavao se nad bespomoćnom devojkom BOLESTAN OD LJUBOMORE!

Podeli vest

Za dvadesetosmogodišnjim M.O. iz sela Lugavčina kod Smedereva raspisana je potraga, pošto je pobegao, nakon što je oteo i maltretirao bivšu devojku I.A. (19), potvrđeno je za “Informer” u Osnovnom javnom tužilaštvu

- Za njim se još traga, nedostupan je nadležnim organima, a tek kada bude uhvaćen i obrađen u policiji dobićemo i krivičnu prijavu prema kojoj ćemo dalje postupati – navode u tužilaštvu.

Prema nezvaničnim saznanjima nesretna devojka prošla je pravu dramu, a razlog otmice i nasilničkog ponašanja bivšeg partnera je činjenica da su pre nekoliko dana raskinuli vezu koja je dugo trajala. Sve se odigralo u ponedeljak u jutarnjim časovima.

- Oni su raskinuli pre sedam dana. Devojka je sa drugim mladićem, novim momkom, bila u jednoj kući na periferiji grada. M.O. je sa još dvojicom drugova, od kojih jedan vozi taksi, došao do te kuće i nakon kraće rasprave novog i starog momka uhvatio je devojku za kosu, i na taj način je, gotovo polugolu, samo u majici i gaćicama odvukao do taksija i ubacio u auto – objašnjava naš sagovornik upućen u istragu.

Foto: clip art

 

Uprkos ubeđivanju drugova koji su sa njim bili da prestane da bude nasilan, drama se nastavila u
vozilu.

- On je nastavio besomučno da je tuče i u automobilu kojim su se vozili do njegove kuće u Lugavčini, a da stvar bude gora, i u kući, aluminijumskom motkom. Nesrećna devojka iskoristila je trenutak nepažnje, kada je izašao iz prostorije u kojoj su bili, i uspela da se dokopa mobilnog telefona kako bi pozvala svoje roditelje koji su ubrzo došli po nju i zatim slučaj prijavili policiji – otkriva sagovornik.

Na svu sreću, nakon pregleda u zdravstvenoj ustanovi, utvrđeno je da je devojka prošla sa lakšim telesnim povredama, ali su posledice udaranja vidljive na celom telu, po licu, glavi, butinama Osim toga, vidno je uznemirena zbog svega što joj se desilo. Policija intenzivno traga za M.O. koji je u bekstvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Snežana

pre 3 godine

A šta je ura dio takista, je li prijavio policiji nasilje?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija