• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2020

14:16

UDARAO SAM JE ŠAKOM, ALI JE SAMA SEBI NANELA TEŠKE POVREDE! Polomio ženi lobanju, pa šokirao izjavom na saslušanju!

Vesti

UDARAO SAM JE ŠAKOM, ALI JE SAMA SEBI NANELA TEŠKE POVREDE! Polomio ženi lobanju, pa šokirao izjavom na saslušanju!

Podeli vest

Muškaracu G.S, koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je svirepo pretukao svoju nevenčanu suprugu A. L. na Paliluli u Beogradu, po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu određen je prtivor

Prilikom saslušanja u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu osumnjičeni G.S. je na saslušanju rekao da je nevenčanu suprugu udario više puta otvorenom šakom u predelu glave, ali je tvrdio da je sama sebi nanela teške telesne povrede!

Nesrećna žena je brutalno pretučena, toliko, da joj je napukla lobanja i nalazi se u teškom stanju u bolnici.

Nakon saslušanja osumnjičenog, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudiji za prethodni postupak prvog osnovnog suda u Beogradu da prema osumnjičenom G.S. odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni boravkom na slobodi ometao tok krivičnog postupka uticanjem na svedoka - oštećenu, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo - saopštili su iz OJT.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati oštećenu A.L., te naložiti njeno medicinsko i psihijatrijsko veštačenje, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, a po potrebi će preduzeti i druge dokazne radnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija