• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.12.2020

10:49

PREBIJENI VALJEVAC ROBIJAO ZBOG BIZARNOG UBISTVA! Usmrtio čoveka zbog telefona od 200 dinara!

Vesti

PREBIJENI VALJEVAC ROBIJAO ZBOG BIZARNOG UBISTVA! Usmrtio čoveka zbog telefona od 200 dinara!

Podeli vest

Tužilaštvo u Valjevu zatražilo je pritvor za trojicu muškaraca koji su u sredu veče palicama brutalno pretukli Nikolu J. (29) polomivši mu lobanju. Prema nezvaničnim saznanjima, napadači i prebijeni imaju podebele dosijee, a pretučeni Nikola i odležanu robiju zbog bizarnog ubistva.

Valjevci Miloš R. (22), Nenad J.(25) i Bojan P. (42), osumnjičeni za prebijanje mladića iz sela Zlatarić kod Valjeva u sredu oko 21 sata u ulici Pere Komirićanca u Valjevu, saslušani su u Osnovnom tužilaštvu, koje je za svu trojicu tražilo određivanje pritvora. Sva trojica se terete za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život, s obzirom da su Nikolu brutalno pretukli drvenim palicama, pesnicama i nogama po glavi i telu, zbog čega mu je pukla lobanja i doživeo je izliv krvi na mozak!

- Kao glavni motiv za napad i dalje figuriraju netrpeljivost i neraščišćeni računi između Nikole i Nenada, koji su prethodno imali sukob u gradu. Pretpostavlja se da su se dogovorili da se ponovo sretnu i reše spor, a Nenadu se se pridružili i ostali uhapšeni koji su učestvovali u Nikolinom prebijanju. Istražuje se takođe i da li njihov sukob ima veze i sa jednim prethodnim zločinom u koji je Nikola bio umešan – navode izvori bliski istrazi.

Naime, pretučeni Nikola J. pre tri godine izašao je iz zatvora, u kom je proveo pet godina, jer je nogarom od stolice nasmrt pretukao Veroljuba Jankovića (47) iz Gornje Bukovice, a njegovog prijatelja Ljubomira Stefanovića (77) lakše povredio!

Ubistvo se dogodilo u kući u valjevskom naselju Brđani čiji je zakupac bio Stefanović, a prethodila mu je svađa između Stefanovića i Nikole J, s kojim se upoznao dva dana pre zločina i to oko mobilnog telefona koji je starac trebalo da proda mladiću za 200 dinara!

Izbila je tuča u koju se umešao i tada prisutni Janković koji je želeo da zaštiti svog prijatelja, ali je Nikola bio jači od obojice i udarcima ih je oborio na pod, da bi potom Jankoviću, dok je ležao, naneo smrtonosni udarac nogarom od stolice u glavu.

Iako je sada pretrpeo teške povrede po glavi, po informacijama koje smo dobili na VMA gde je prebačen iz valjevske bolnice, Nikola J. se nalazi u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija