• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.12.2020

14:54

BANE VIDAKOVIĆ IPAK NEĆE ROBIJATI KOD KUĆE ZBOG DROGE! Preokret na suđenju, sud odbio sporazum!

Vesti

BANE VIDAKOVIĆ IPAK NEĆE ROBIJATI KOD KUĆE ZBOG DROGE! Preokret na suđenju, sud odbio sporazum!

Podeli vest

Sporazum o priznanju krivice koji Bane Vidaković sklopio s Višim tužilaštvom, na osnovu koga je prihvatio da odsluži 6 meseci kućnog zatvora, zbog posedovanja droge za sopstvenu upotrebu, Viši sud nije prihvatio,

Sporazum je odbačen jer ne sadrži sve podatke propisane Zakonom o krivičnom postupku.

Ročište na kom je danas sud odlučivao o ovom slučaju bilo je zatvoreno za javnost, ali suđenje Vidakoviću je zakazano za 24. decembar, za kada je takođe zakazano i suđenje Iliji Markoviću, koji je uhapšen sa zajedno sa glumcem. 

- To znači da će se Vidakoviću suditi u redovnom postupku - kaže izvor Kurira.

Podsetimo, sporazumom o priznanju krivice sa Višim tužilštvom Bane Vidaković je priznao da je droga koja je pronađena kod njega bila za njegovu ličnu upotrebu i saglasio se da bude osuđen na šest meseci kućnog zatvora sa nanogicom i prihvatio obaveznu meru lečenja, nezvanično saznaje Kurir.

Foto: Informer/Marko Đoković

Vidaković i Marković su uhapšeni 17. jula ove godine kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina

Nagodbu Višeg tužilaštva i Vidakovića 17. decembra trebalo da potvrdi Viši sud u Beogradu, nakon čega je on trebalo da počne da služi kaznu u stanu. Viši sud je danas ipak odbacio nagodbu,

Vidaković i Marković su uhapšeni 17. jula ove godine kada je policija kod njih pronašla 20 grama heroina koji je bio sakriven u medicinskoj zaštitnoj masci, u trenutku kada su, kako su tada preneli mediji, seli u automobli "ford" i pokušali da pobegnu policijskoj patroli.

Tokom pretresa stana na Vračaru, u kojem živi poznati glumac, inspektori su pronašli dve vagice i još 10 grama narkotika. U prvoj fazi obojica su bila osumnjičena za dilovanje heorina, ali je istragom utvrđeno da je glumac drogu koristio za lične potrebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 3 godine

Sramota je pravosuđa ako se izvuče samo sa 6 meseci kućnog zatvora. Ako se želi iskoreniti upotreba droge, treba biti surovo strog u kažnjavanju dilera a ne ih stimulisati za dalji šverc, pogotovo ne one kao što je Bane, javna ličnost. Njih treba još strožije kažnjavati

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija