• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

22.12.2020

13:15

IZNUĐIVAČ KUHINJSKIM NOŽEM NAPAO POLICAJCA: Sa pajtosom pokušao da naplati 12.000 evra nepostojećeg duga, OBOJICA ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

Vesti

IZNUĐIVAČ KUHINJSKIM NOŽEM NAPAO POLICAJCA: Sa pajtosom pokušao da naplati 12.000 evra nepostojećeg duga, OBOJICA ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

Podeli vest

Niška Kriminalistička policija uhapsila je N.N. (40) i V.P. (46) zbog iznude.

- Sumnja se da su oni pretili četrdestogodišnjem Nišliji, pokušali da mu iznude 12.000 evra na ime nepostojećeg duga, a policija ih je uhapsila prilikom primopredaje novca – saopštila je niška Policijska uprava.

Kako dalje navodi niška policija, protiv V.P. će biti podneta i krivična prijava zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti jer je prilikom hapšenja nožem napao policijskog službenika.

Žrtva iznude je 13. decembra prijavila svog poznanika N.N. da od njega traži 12.000 evra, te da mu je ostavio rok od osam dana da mu novac preda.

- Oštećeni je dobio označene novčanice u zahtevanom iznosu, sa iznuđivačem je dogovorio mesto i vreme susreta na koje je osim žrtve iznude, stigla i policija. Čim je N.N. preuzeo novac i seo u svoje vozilo u nameri da ode, policija ga je opkolila.

Kuhinjskim nožem na policajca

U tom trenutku, njegov prijatelj V.P. izlazi iz automobila naoružan kuhinjskim nožem i napada policijskog službenika. Policajac se odbranio od napadača, savladao ga i uhapsio – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je saopštila da je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu obojici iznuđivača određen pritvor do 48 sati i oni će sa krivičnom prijavom biti privedeni tužiocu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija