• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

23.12.2020

11:30

MISTERIOZNA PORUKA OSVANULA U ČITULJI! Vladimir likvidiran u Beču, njegov "saborac" POSLAO ŠOK UPOZORENJE

Vesti

MISTERIOZNA PORUKA OSVANULA U ČITULJI! Vladimir likvidiran u Beču, njegov "saborac" POSLAO ŠOK UPOZORENJE

Podeli vest

Vladimir Roganonović ubijen je u Beču, 21. decembra 2018. godine, a na godišnjicu njegove smrti objavljene su dve čitulje koje nisu prošle nezapaženo.

Prema rečima izvora "Novosti" iz bezbednosnih struktura, ovim čituljama šalje se i poruka da smrt ovog mladića, koga su povezivali sa "kavačkim klanom", neće proći nekažnjeno.

- Do sada se najmanje četiri likvidacije vezuju za ubistvo ovog Novljanina - navodi sagovornik.

- Reč je o zločinu u restoranu u Atini, januara ove godine, kada su usmrćeni čelnici "škaljarskog klana" Igor Dedović i Stevan Stamatović, ali i smaknuću 23. jula počinjenom na Krfu. Tamo su likvidirani Alan Kožar i Damir Hadžić.

Pored ove četvorice, sumnja se da je još nekoliko osoba izgubilo glave zbog smrti Roganovića, ali i teškog ranjavanja Radoja Zvicera, za koga se sumnja da je jedan od vođa "kavčana", u Ukrajini 26. maja ove godine.

- Zvicer je jako bio vezan za Vladu Roganovića - kaže izvor.

Foto: screenshot

Čitulja u novinama

 

- Od početka se sumnjalo da je masakr u Atini osveta za Beč. Znala je to i suprotstavljena ekipa, pa je organizovala njegovu likvidaciju u Kijevu. On je teško ranjen, ali se oporavio, a onda je usledio krvavi kontraudar na Krfu dva meseca kasnije.

U čitulji na celoj strani "Novosti" Zvicer se obraća Roganoviću sledećim rečima:

- Vilo! Je li ti lakše ranama, Orle i Viteže?

U drugoj čitulji, opet na celoj strani, osoba potpisana sa Bata (sumnja se da je reč o njegovom bratu od strica Dušku, koji je u pokušaju ubistva ostao bez obe noge) navodi:

- Dve godine su prošle, nadam se da počivaš u miru!

Vladimir Roganović ubijen je dok je u društvu Stefana Vilotijevića (25) iz Novog Sada, zvanog Mali Kićun, i jednog Beograđanina, koji je imao falš dokumenta, izlazio iz restorana. Prilikom napada, u obližnjem haustoru, Novljanin je ubijen, a Novosađanin ranjen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija