• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.12.2020

10:31

LJUBAVNICA MAJA PONOVO IZA REŠETAKA! Zločin sa najviše obrta u Srbiji ponovo je dospeo u žižu javnosti i to zbog OPUŠKA CIGARETE

Vesti

LJUBAVNICA MAJA PONOVO IZA REŠETAKA! Zločin sa najviše obrta u Srbiji ponovo je dospeo u žižu javnosti i to zbog OPUŠKA CIGARETE

Podeli vest

Od zločina u Jabukovcu prošlo je više od godinu dana, a do sada su se u istrazi dešavali mnogi obrti.

Tročlano veće Višeg suda u Zaječaru odredilo je pritvor do 30 dana Maji Bađikić (26) iz Dupljana,

Ona je osumnjičena da je sa Davorom Pernićem (35) iz Jabukovca avgusta 2019. ubila Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53) u zaseoku Valja Vratne kod Jabukovca.

Letos tražili pritvor

Veće zaječarskog Višeg suda ovu odluku je donelo rešavajući predlog Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, koje je još letos zatražilo da se Bađikićeva ponovo privede.

Foto: Inforemr DN

Ubijeni u masakru

Maji Bađikić i Davoru Perniću, na teret se stavlja da su zajedno izvršili krivično delo teško ubistvo, a Maji i saučesništvo u zločinu. Ona je optužena da je ubila Dragicu Kazimirović i zajedno sa Pernićem pucala u njenog sina Raju, a svojevremeno je priznala da je bila u vezi sa Davorom dok je njen muž bio u inostranstvu.

Premda Majinih bioloških tragova nema na oružju i municiji, koji su pronađeni zakopani na imanju Pernićevog oca u zaseoku Pojana Lungu u Jabukovcu, nova veštačenja su potvrdila postojanje njenog DNK na opušcima koji su na imanju Kazimirovića pronađeni skoro šest meseci posle masakra.

Baš zbog tih opušaka, negotinski Viši sud je i po treći put vratio optužnicu na dopunu istrage, a niški Apelacioni sud zatražio je dopunu istrage da bi se ustanovilo kako su ti opušci pronađeni, kao i ko je osoba koja je istražitelje uputila na mesto gde su oni i nađeni.

Istraga protiv policajca

Ovaj slučaj obeležila je i istraga u osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu protiv kriminalističkog tehničara iz Policijske stanice u tom gradu, koji je bio zadužen da, po serijskim brojevima, čuva novac pronađen nakon masakra na salašu Kazimirovića. On je, međutim, uzeo oko 8.000 evra. Delo je, uz obrazloženje da je "morao da vrati neke dugove", priznao uz opasku da bi taj novac vratio čim reši probleme u koje je zapao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POJAVIO SE DETALJ KOJI DO SADA NIJE BIO POZNAT JAVNOSTI! NOVI MOBILNI KRIJE TAJNU JEZIVOG MASKARA U JABUKOVCU!
Hronika

POJAVIO SE DETALJ KOJI DO SADA NIJE BIO POZNAT JAVNOSTI! NOVI MOBILNI KRIJE TAJNU JEZIVOG MASKARA U JABUKOVCU!

Apelacioni sud u Nišu ukinuo je rešenje Višeg suda kojim je odbijena optužba protiv Maje Bađikić (26), iz negotinskog sela Dupljane, koja se tereti da je zajedno sa Davorom Pernićem (35), iz ovdašnjeg Jabukovca, na salašu u zaseoku Velja Vratna između 7. i 9. avgusta prošle godine hicima iz vatrenog oružja ubila Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53). Sud je naložio da se slučaj još jednom preispita

19.10.2020

08:06

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija