• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

28.12.2020

22:25

DEVOJKA IZ VRNJAČKE BANJE UPANICI! Bivši preti da će me ZAKLATI I SILOVATI BRATA!

Vesti

DEVOJKA IZ VRNJAČKE BANJE UPANICI! Bivši preti da će me ZAKLATI I SILOVATI BRATA!

Podeli vest

Devojka A. D. (26) iz Vrnjačke Banje tvrdi da joj je poslednjih meseci život postao pakao, zbog bivšeg dečka (26), koji joj, kako kaže, preti ubistvom, sačekuje je ispred firme i stana i šalje joj jezive poruke

A. D. kaže da je sa osumnjičenim bila u vezi pet godina, ali da je on počeo da je teroriše kad ga je ostavila.

Psihička tortura

- Još dok smo bili zajedno, počela je njegova psihička tortura. Pravio mi je scene na poslu i gde god je stigao - priča A. D. i dodaje da je bivši od raskida non-stop zove i šalje joj preteće i uznemiravajuće poruke zbog toga što ne želi da mu se vrati.

- Sačekao me je ispred firme 4. decembra, polivao me pivom, vređao me i gađao flašom. Poruke koje mi je slao su jezive. Preti da će me zaklati, da će mi silovati brata. Slikao je nož, koji će mi, kako je napisao, zariti u grudi i kleo se u svoje najmilije da će to zaista i uraditi. Ostavljao je mrtvački krst ispred mog auta - kaže sagovornica i dodaje da je - u strahu za svoj život, ali i za život svoje porodice - više puta prijavljivala policiji nekadašnjeg momka.

MUŠKARAC SE RAZNEO BOMBOM U SVOM DVORIŠTU! Horor scena u selu Plavna kod Bača!

- S njim se nešto dešava, u pogledu mu vidim da je spreman da mi naudi i zaista se bojim - kaže A. D. U policiji su nam potvrdili da je žena (26) iz Vrnjačke Banje više puta podnosila prijave protiv mladića.

Jezive poruke Ubiću ti brata, ti ćeš gledati

U porukama koje nam je prosledila A. D., a za koje tvrdi da joj ih je slao bivši dečko, uz fotografiju noža piše: "Evo, ovim ću sad da te zakoljem. Evo, kunem ti se u sve na svetu", ali i poruke: "Ubiću i tebe i brata. Ali prvo ću njega da ti gledaš. To jest ubiće njega nešto drugo", "Silovaću ti brata, pokaži slobodno mami i tati".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
igor

pre 3 godine

Sad sam ja malo staromodan, ali evo prilike da ti takozvani zestoki momci malo pokazu da li su zaista zestoki. Elem, jedan od tih ( zestokih ) momaka bi mogao malo da se pozabavi sa ucveljenim momkom, sa kojim devojka sigurno ne bi ni raskidala da nije postao s***onja. Njemu treba malo roditeljske paznje, pa ako ne skonta, onda podici "ubedjivanje" za jednu precku. Moja poruka mu je: preispitaj se majstore, shvati da je problem u tebi, odbaci negativnosti, koje nosis iz ko zna kojih razloga, i nadji devojku koja ce biti ocarana tobom zato sto ti zaista jesi vredan toga.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija