• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. N.

30.12.2020

23:30

Strašna nesreća pri porođaju ili čedomorstvo u Mokrinu? Porodila se u poljskom WC-u, muž tvrdi da je beba slučajno upala u jamu

Vesti

Strašna nesreća pri porođaju ili čedomorstvo u Mokrinu? Porodila se u poljskom WC-u, muž tvrdi da je beba slučajno upala u jamu

Podeli vest

Danijela B. (28) sumnjiči se da je posle porođaja bacila tek rođenog sina u fekalije, ali njen muž Nenad tvrdi da se ona iznenada porodila u poljskom WC-u, pa su bebu brzo izvukli iz jame i odneli u bolnicu

Danijela B. (28) iz Mokrina sumnjiči se da je u ponedeljak ujutro pokušala da ubije svoju bebu tako što je tek rođenog sina bacila u poljski WC! Međutim, njen muž Nenad tvrdi da ona nije ni znala da je trudna, da se iznenada porodila u poljskom WC-u, pa je beba slučajno upala u fekalije!

Oni su odmah izvukli novorođenče iz jame i odneli ga u bolnicu, gde se lekari bore za njegov život. Danijela je takođe smeštena u bolnicu, a biće saslušana nakon što se oporavi.

Oporavljaju se

Nenad i Danijela, inače, imaju troje dece, uzrasta sedam, četiri i dve godine, a ona je 2015, dok su živeli u Novom Sadu, odgovarala za još jedno čedomorstvo. Danijela je tada, kako se sumnjalo, zadavila tek rođenu ćerkicu i sakrila leš novorođenčeta u veš-mašinu.

Danijelino ime u ponedeljak je ponovo došlo u žižu javnosti nakon što je sa teško povređenim novorođenčetom dovezena sanitetskim vozilom u kikindsku Opštu bolnicu. Tada je utvrđeno da beba ima povrede glave i tela i da je pupčana vrpca već presečena. Mališan je u teškom stanju hitno prebačen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, a majka je zadržana u kikindskoj bolnici.

U prvi mah se sumnjalo da je novorođenče bačeno u poljski WC, ali Danijelin muž tvrdi da ona nije htela da ubije bebu i da niko, pa ni ona, nije znao da je trudna.
- Danijela je krupna žena... Pre izvesnog vremena sam posumnjao da je trudna, ali ona je tvrdila da je to poremećaj hormona i da se zimi uvek ugoji... U ponedeljak ujutro sam spavao jer sam došao s posla iz treće smene u Livnici. Oko 9.15 iz sna su me prenuli vika i jauci. Danijela je vikala: "Upomoć!" Tašta je uspaničeno upala u moju sobu i zajedno smo otrčali do poljskog WC-a da vidimo šta se desilo. Kod vrata WC-a sam čuo bebin plač, pa sam pozvao Hitnu pomoć i pokušao da pomognem supruzi jer je krvarila. Onda sam u jami video bebu i odmah sam je izvukao - priča Nenad.

Foto: V.N.

OTAC BEBE Nenad B.
Sina nazvali Jovan


Opisujući kako je beba upala u jamu, Nenad kaže da se Danijela iznenada porodila u poljskom WC-u.
- Pupčana vrpca je pukla i beba je pala pravo u jamu. Danijela je pokušala da dohvati bebu, ali nije mogla od bolova, zato nas je zvala u pomoć. Sve se brzo desilo... Srećom, Hitna pomoć je brzo stigla i lekari su odvezli Danijelu i bebu u bolnicu. Za sada su oboje dobro. Sinu smo već dali ime Jovan - kaže Danijelin muž s olakšanjem.

Kako nezvanično saznajemo, Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi naložilo je istragu, koja će utvrditi da li je mali Jovan odmah po rođenju zaista slučajno upao u jamu, ili je majka pokušala da ga ubije. 

Pre pet godina sakrila bebin leš u veš-mašinu


Danijela B. je 2015. privedena zbog sumnje da je ubila tek rođenu ćerkicu u WC-u u stanu u Novom Sadu. Teretila se da je zadavila novorođenče, pa ga zamotala u krpe i stavila u veš-mašinu. U tom trenutku u stanu je bila rođendanska proslava njenog starijeg sina, pa je navodno želela da sakrije bebin leš dok ne odu gosti. Danijela je i tada tvrdila da nije znala da je trudna i da je beba po porođaju upala u WC šolju. Leš novorođenčeta je potom poslat na obdukciju, koja je pokazala da je beba rođena mrtva, pa je postupak protiv Danijele obustavljen.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija