• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.01.2021

12:20

ŠOK OTKRIĆE NEMAČKE POLICIJE! Ubica ženi iz Srbije smrskao glavu palicom, a pre nego što je pobegao UČINIO JE NEŠTO NEVEROVATNO!

Vesti

ŠOK OTKRIĆE NEMAČKE POLICIJE! Ubica ženi iz Srbije smrskao glavu palicom, a pre nego što je pobegao UČINIO JE NEŠTO NEVEROVATNO!

Podeli vest

Mira Kostov (66), državljanka Nemačke rodom iz sela Rakite kod Babušnice, nasmrt je pretučena 28. decembra u svojoj kući u Minhenu!

Nemačka policija sumnja da je još uvek nepoznati provalnik upao u Mirinu kuću, razbivši prozor, pa joj je palicom smrskao lobanju.

Obavljen je uviđaj, ali nije poznato šta je ukradeno iz Mirinog doma.

Telo našla cimerka
Prema pisanju nemačkih portala, zločin je otkriven 28. decembra, oko 21 sat, kada je Mirina cimerka pronašla telo nesrećne Srpkinje u kuhinji, u lokvi krvi.
- Tokom istrage utvrđeno je da je neko razbio prozor na kući koji je okrenut ka bašti i tako se ušunjao u kuću. Verovatno je provalnik naleteo na Miru u kuhinji, pa ju je nasmrt pretukao palicom - navodi portal "Bild".
Nakon zločina ubica je odneo sa sobom krhotine od razbijenog stakla kako bi sprečio forenzičare da pronađu njegove otiske i DNK tragove. 

Foto: Tanjug/AP

Ubistvo je i dalje misterija za nemačku policiju


- Istraga je i dalje u toku. Nemačka policija je pozvala sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Miri Kostov ili su bili u kontaktu sa njom da im se jave. Pored toga, saslušane su i njene komšije kako bi se utvrdilo da li su oni kobne noći videli nekog sumnjivog u njihovom kraju - saopštili su iz policije grada Minhena.
Prema nezvaničnim saznanjima nemačkih medija, komšije su ispričale policajcima da su u ponedeljak, 28. decembra, oko podneva videli kako kulja dim iz jedne od pomoćnih prostorija Mirine kuće.
- U to vreme videli su Miru u njenom dvorištu, bila je sa sinom. Nakon toga je niko više nije video živu, a niko ne zna gde je njen sin i da li zna šta se desilo te večeri - pišu portali u Nemačkoj.

Izdavala sobe
O Mirinom životu nema puno podataka u nemačkim medijima. Preneli su da je rođena u Rakiti, u Srbiji, ali da je veći deo života provela u Minhenu. Imala je svoju kuću u kojoj je živela sa cimerkom, a povremeno ju je posećivao sin. Povremeno je izdavala sobe ljudima iz zemalja bivše Jugoslavije kada bi došli u posetu Nemačkoj. U trenutku zločina, međutim, te sobe nisu bile izdate.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija