• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Veljković

11.01.2021

11:19

OTAC IZ PAKLA, TREĆI PUT PONOVIO KRIVIČNO DELO: Pijan pretio ćerki ubistvom njenog muža i dece, HTEO DA ZAPALI KUĆU

Vesti

OTAC IZ PAKLA, TREĆI PUT PONOVIO KRIVIČNO DELO: Pijan pretio ćerki ubistvom njenog muža i dece, HTEO DA ZAPALI KUĆU

Podeli vest

Protiv Marka Novkovića (66) iz Makca kod Velikog Gradišta, podneta je krivična prijava i pokrenuta istraga zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici

On se sumnjiči da je 30. decembra, u svojoj porodičnoj kući, u vidno alkoholisanom stanju,  nasrnuo na svoju ćerku Marinu Marković (36), vređao je i pretio da će  da ubije nju, njenog muža i njihovu decu i da će da zapali kuću.

Ćerka  ga je odmah prijavila policiji koja je došla na lice mesta, uhapsila  osumnjičenog i odredila mu zadržavanje od 48 časova. Posle saslušanja,  njemu je određen pritvor od 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke. 

Istraga o ovom krivičnom delu, za koje je zaprećena kazna do 3 godine,  počeće saslušanjem svedoka 13. januara. Inače, osumnjičenog je ćerka već dva puta prijavila za nasilje u porodici.

Upravo na dan 30.  decembra, kad je uhapšen, njemu je u 10 sati istekla zabrana prilaska i komuniciranja sa ćerkom, i odmah je došao u kuću i napravio isto  krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija