• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

13.01.2021

20:35

NAVIJAČ UBIJEN ISPRED HOTELA U NOVOM SADU Jedan od vinovnika nađen mrtav, drugi se godinama krio, ali SVE I DALJE PRATI JEDNA VELIKA MISTERIJA

Vesti

NAVIJAČ UBIJEN ISPRED HOTELA U NOVOM SADU Jedan od vinovnika nađen mrtav, drugi se godinama krio, ali SVE I DALJE PRATI JEDNA VELIKA MISTERIJA

Podeli vest

Stefan Stefanović (28) iz Novog Sada, koji se sumnjiči da je 2017. ubio navijača Vojvodine Milana Pribakovića (29) ispred novosadskog hotela "Park", uhapšen je juče u Banjaluci! U stanu u kom se Stefanović krio pronađena su lažni dokumenti iz Srbije i Švajcarske, kao i veća količina droge i novca.

Kako su preneli mediji u Republici Srpskoj, Stefanović je uhapšen u okviru policijske akcije "Logan", u kojoj su uhapšene ukupno četiri osobe zbog teških krivičnih dela.


- Osim Stefanovića, privedeni su i državljanin Srbije Slobodan Stanković, kao i Milan Gajić i Bojan Đurić iz BiH. Gajić je, inače, pripadnik Oružanih snaga BiH. Utvrđeno je da je Srbija ranije raspisala Interpolovu poternicu za Stefanovićem zbog teškog ubistva. Na saslušanju u policiji on je priznao da se krio u Banjaluci u protekle tri godine, koristeći falsifikovane dokumente - pišu mediji u RS.
Kako se dodaje, svi uhapšeni u akciji "Logan" terete se za preprodaju droge i falsifikovanje.

Nađena i droga
- Prilikom pretresa stana koji je Stefanović koristio u Banjaluci, pronađeno je oko 60 grama kokaina, 30 grama marihuane, vagica, više mobilnih telefona, zatim oko 5.000 evra u raznim valutama, kao i lažni dokumenti Srbije i Švajcarske na ime Nikola Radišić - preneli su tamošnji portali.

Foto: atv

Faslifikovana lična karta koju je koristio Stefanović


Podsetimo, Stefanović se tereti da je 8. oktobra 2017. ubio Milana Pribakovića (29) u novosadskoj diskoteci "End", koja se nalazila u okviru hotela "Park". Stefan je zatim pobegao, ali je njegov prijatelj Vuk Todorović (24) ubrzo uhapšen jer je prisustvovao ubistvu, a nije to prijavio. Međutim, Todorović se već u decembru 2018. ubio u stanu u novosadskom naselju Telep, gde je prilikom uviđaja pronađena veća količina droge.


Inače, ubistvo Pribakovića snimile su nadzorne kamere iz diskoteke, koje su pomogle u identifikaciji ubice, a tokom uviđaja pronađen je i pištolj iz kog je pucano, na kom su otkriveni Stefanovićevi biološki tragovi. Međutim, motiv ubistva i dalje je misterija, a nejasno je i šta je tačno prethodilo zločinu.

Krupan i miran
Što se Pribakovića tiče, prijatelji su ga zvali Pika ili Miki. Nije bio oženjen, a živeo je sa majkom Ljiljanom. Svi poznanici tvrde da je bio miran i pristojan i prava dobričina, iako je bio krupan i snažan. Pripadao je navijačkoj grupi "Firma 1989" FK Vojvodina, ali nije bio poznat policiji po izgredima ili dilovanju droge.
Njegova majka je ispričala posle ubistva da je njen sin kobne noći bio na nekoj žurci u "Spensu", na rođendanu drugarice, i da ne zna kako se kasnije našao u diskoteci u kojoj je likvidiran.


Metak mu pocepao krvne sudove

Istraga ubistva Milana Pribakovića pokazala je da je u njega ispaljen ceo šaržer iz pištolja. Dva hica su ga pogodila u obe noge, ali jedan metak je bio fatalan, pošto je Milanu pocepao krvne sudove i on je brzo iskrvario.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GODINAMA SE KRIO POD LAŽNIM IMENOM Policija raskrinkala begunca iz Srbije, POGLEDAJTE GDE JE UHAPŠEN I ŠTA JE NAĐENO U STANU
Hronika

GODINAMA SE KRIO POD LAŽNIM IMENOM Policija raskrinkala begunca iz Srbije, POGLEDAJTE GDE JE UHAPŠEN I ŠTA JE NAĐENO U STANU

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 11.01.2021. godine, u okviru operativne akcije kodnog naziva „Logan“ lišili su slobode četiri osobe inicijala S.S. iz Novog Sada, S.S., M.G. i B.Đ. iz Banjaluke, zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, falsifikovanja isprava, kao i drugih krivičnih dela.

12.01.2021

11:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija