• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

15.01.2021

14:39

ŽIVOSLAV OKONČAO ŽIVOT U GOMILI SMEĆA: Metalnom šipkom pretučen je nasmrt, presuda za njegovo ubistvo POSTALA JE PRAVOSNAŽNA

Vesti

ŽIVOSLAV OKONČAO ŽIVOT U GOMILI SMEĆA: Metalnom šipkom pretučen je nasmrt, presuda za njegovo ubistvo POSTALA JE PRAVOSNAŽNA

Podeli vest

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je prvostepenu presudu Višeg suda u Požarevcu, kojim je Tarzan Lazarević (53) iz Požarevca osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistva Živoslava Živojinovića (60)

Na prvostepenu presudu, koju je donelo krivično veće na čelu sa sudijom Gordanom Vidojković, žalile su se obe strane, i tužilac i odbrana, ali Apelacioni sud žalbe nije uvažio.

Odbrana je  tražila blažu kaznu, a tužilac maksimalnu od 15 godina, ali sud nju  nije doneo, jer je smatrao da je žrtva i sama doprinela zločinu, započevši tuču.

Foto: M.V.

 

Do ovog zločina došlo je 24. januara 2019. godine, u popodnevnim satima, kada je optuženi pokojnog Živoslava pretukao nasmrt metalnom šipkom. Ovom zločinu prethodila je svađa osumnjičenog i njegove žrtve, koja je prerasla u tuču, a onda i u zločin.

Sve se  odigralo u barakama u blizini stare ciglane u Požarevcu. U tim barakama niko više ne živi i jedini stanar bio je Živoslav. Komšije kažu da je bio miran čovek, penzioner, ali da je voleo da popije.

Foto: M.V.

 

Pretpostavlja  se da je do svađe i ubistva došlo upravo zbog alkohola. Kod ulaznih vrata barake videla se veća količina krvi, a unutra mnoštvo starih stvari, iz čega se videlo da je Živoslav živeo u veoma teškim uslovima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija