• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

15.01.2021

16:33

ZA NEVERICU, DECA KRALA JUGIĆE: Policija otkrila maloletničku bandu, na njihovoj meti vozila, akumulatori i alati

Vesti

ZA NEVERICU, DECA KRALA JUGIĆE: Policija otkrila maloletničku bandu, na njihovoj meti vozila, akumulatori i alati

Podeli vest

Oni se terete za šest krađa od kojih tri teške, kao i jednu krađu u pokušaju

Niška policija, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv tri maloletnika zbog osnova sumnje da su izvršili tri teške krađe, još tri krađe kao i jednu tešku krađu u pokušaju - saopštila je Policijska uprava.

- Maloletnici uzrasta 15, 16 i 17 godina su tokom januara ove godine otuđili dva automobila, koja su bila zaključana i parkirana ispred zgrada, a iz još tri vozila ukrali su akumulatore i alate. Policija je pronašla automobile i dva akumulatora i vratila ih vlasnicima. Oni se sumnjiče da su početkom januara pokušali da ukradu još jedno vozilo - saopštila je policija.

Tinejdžeri su krali isključivo "jugiće".

- Lopovi bi razbili bočno staklo, ulazili u vozilo koje bi pokrenuli bez ključa, tako što bi skinuli zaštitnu plastiku ispod koje se nalaze žice kontaktnog sistema a zatim ih prespajali. Uglavnom su "operisali" na području opštine Palilula jer i sami tu žive - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

U ostalim slučajevima krađa koristili su nepažnju vlasnika koji bi ostavili otključana vozila što im je omogućavalo da ukradu akumulatore i razni alat koji bi zatekli u automobilima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija