• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

20.01.2021

12:59

U MUNJEVITOJ AKCIJI PAO REKETAŠ: Pokušao od sugrađanke da iznudi novac, policajci ga UHAPSILI TOKOM PRIMOPREDAJE

Vesti

U MUNJEVITOJ AKCIJI PAO REKETAŠ: Pokušao od sugrađanke da iznudi novac, policajci ga UHAPSILI TOKOM PRIMOPREDAJE

Podeli vest

Pripadnici Odeljenja policije u Sjenici uhapsili su B.D. (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo iznuda, kada je od jedne svoje sugrađanke uz pretnju tražio da mu dostavi novac na unapred dogovoreno mesto

Vlasnica jednog ugostiteljskog objekta prijavila je policiji da sa nepoznatog broja dobija pretnje i da joj neko traži 250 evra.

- Osumnjičeni je svojoj sugrađanki, koja je vlasnica jednog ugostiteljskog objekta, tražio novac kako bi joj pružao zaštitu u lokalu. Pretio joj je da će, ukoliko mu ne preda traženi novac, imati probleme sa njim, navodi izvor iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sjenička policija tada je osmislila efektan plan i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom je realizovala akciju hapšenja osumnjičenog na samoj primopredaji novca.

- U dogovoru sa policijom, vlasnica ugostiteljskog objekta mu je napisala da pristaje da mu preda novac i dogovoreno je mesto gde će se to dogoditi. Akcija primopredaje i hapšenja izvršena je jutros na teritoriji opštine Sjenica, a sve je zabeležila i policijska kamera, navodi naš sagovornik.

Osumnjičeni je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Rešen i pokušaj ubistva nožem

Prethodno su pripadnici Odeljenja policije u Sjenici u rekordnom roku rešili i pokušaj ubistva koji se dogodio sinoć kada je A.Dž. (27) nožem izbo svog sugrađanina. Osumnjičeni je uhapšen u rekordnom roku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija