• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

20.01.2021

14:13

PSI LUTALICE OBORILI ČOVEKA NA ZEMLJU I POČELI DA GA GRIZU! Jeziv prizor u parku u Prijepolju, a ono što je potom usledilo je SCENA ZA NEPOVEROVATI

Vesti

PSI LUTALICE OBORILI ČOVEKA NA ZEMLJU I POČELI DA GA GRIZU! Jeziv prizor u parku u Prijepolju, a ono što je potom usledilo je SCENA ZA NEPOVEROVATI

Podeli vest

Psi luatlice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom zadobio je nekoliko ujeda, a u pomoć mu je pritekla samo jedna prolaznica.

- Napala su ga dva ulična psa, čovek je pao na zemlju i počeli su da ga ujedaju, bio je krvav. Nekoliko sugrađana je nemo posmatralo ceo ovaj incident, ja sam pritrčala da pomognem. Jednom rukom sam držala svog psa od 70 kg na povocu dok drugom rukom teram dva psa koja napadaju čoveka, i pomažem mu nekako da stane na noge. Osim ove strašne situacije gde su građanina napali psi lutalice, dodatno sam bila zatečena što niko od drugih prolaznika nije pritrčao u pomoć bespomoćnom čoveku - rekla je za RINU, Mladena Brajović.

Foto: rina

Napadnuti čovek povređen

Inače, u opštini Prijepolje već dugo je prisutan problem  sa psima lutalicama koji je eskalirao u oktobru prošle godine kad je dečak bežeći od pasa, pao sa bicikla i podleteo pod automobil.

U novembru prošle godine sprovedna je akcija u kojoj je uhvaćeno 10 pasa lutalica, a koji su ugrožavali bezbednost građana.  Potpisan je i  memorandum, između tri opštine Nova Varoš, Priboj i Prijepolje za izradu azila. Međutim, problem je još itekako prisutan u sva tri mesta na jugozapadu Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VLADO

pre 3 godine

ETO TO JE TAJ BOZIJI NAROD??? FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

pekanooo

pre 3 godine

Zasto ti psi nisu napali gospodju koja je sa psom ili te druge posmatrace?? Opet tvrdim nisu napali bez razloga!!?

Zoran2

pre 3 godine

Pekanooo, da nisi ti član "udruženja psa lutalica"? Zašto nisi pomogao čoveku ako poznaješ pse?

prepodobni AVAV Hilandarski

pre 3 godine

Davno ti je vrag zaseo na prag  zemljo Srbijo. Niko živ se ne seća tolikih nesreća  za jednog vezira.

mik

pre 3 godine

Gde su zaštitnici prava životinja da patroliraju i sprečavaju ovakve događaje. Ponovo početi sa istrebljenjem lutalica jer uskoro že psi lutalice postati opasnije od čopara gladnih vukova.

Perica

pre 3 godine

Lepo reče onaj odbornik nemojte da ih se štrojite neće da vas .... Već im povadite zube pa neka ih ovi iz društva za zaštitu životinja hrane na cuclu!

Nn

pre 3 godine

A sta je sa ovima sto su posmatrali i pravili se blesavi??? Bravo za zenu koja je prisla da pomogne, sram bilo sve ostale.

Nova Varos

pre 3 godine

Pre samo petnaestak dana se tolika frka digla u medijima zbog onog coveka koji je sutnuo kera na ulici, a sta ce mo sada? Gradjani nisu prisli da ne bi i sami bili ujedeni ili maltretirani od strane institucija zbog maltretiranja zivotinja. Sta je ovaj nesretnik preziveo i da li ce neko odgovarati zbog toga? U mom kraju su prolaznici na jedvite jade uspeli da odbrane dete od osam godina od ulicnih pasa i nikom nista. Sta bi bilo da je dete nastradalo? Nista verovatno, zivot jedne dzukele vise vredi u ovoj zemlji od zivota coveka. DZukelama nije mesto na ulici jer tu predstavljaju opasnost za gradjane.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija