• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/blic

21.01.2021

11:50

OGLASIO SE ADVOKAT KOJI JE BIO META NAPADA "Stajali smo ispred lifta, STEFAN MI JEDNIM POTEZOM SPASAO ŽIVOT"

Vesti

OGLASIO SE ADVOKAT KOJI JE BIO META NAPADA "Stajali smo ispred lifta, STEFAN MI JEDNIM POTEZOM SPASAO ŽIVOT"

Podeli vest

Beogradski advokat Marko Vujošević, na kog je jutros oko 10 časova pucano u holu zgrade u Resavskoj, ispričao je šta se dešavalo na mestu pucnjave.

On je kazao da su on i njegov saradnik Stefan Š. (28) ušli u zgradu u kojoj se inače nalazi njegova advokatska kancelarija. Njih dvojica stajali su u prizemlju, ispred lifta, kada je maskirani muškarac najednom zapucao na njih.

- Stefan je stao da me zaštiti i doslovno mi spasao život - priča advokat Vujošević za Kurir dodajući da je napadač ispalio više hitaca, ali da ne zna tačno koliko.

Foto: Informer

Napadač je ispalio 5 hitaca i pobegao

Očevici su naveli da su čuli pet hitaca, kao i da je neko ubrzo posle toga počeo da zove u pomoć.

Očevici su videli napadača u tamnoj jakni kako beži uz Resavsku ulicu, a pucnjava se dogodila u ulazu zgrade na broju 34.

- Odmah posle pucnjave čuli smo kako neko viče, dozova nekoga po imenu. Brzo posle toga je stigla Hitna pomoć i povređenog mladića su izneli na nosilima - kaže radnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija