• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2021

20:40

TELOHRANITELJ PRIMIO METAK UMESTO ADVOKATA! Detalji sačekuše u Resavskoj ulici u centru Beograda

Vesti

TELOHRANITELJ PRIMIO METAK UMESTO ADVOKATA! Detalji sačekuše u Resavskoj ulici u centru Beograda

Podeli vest

Advokat Marko Vujošević (40) sa telohraniteljem Stefanom Š. (28) ulazio je u zgradu, kad im je prišao napadač i ispalio osam metaka u njihovom pravcu * Stefan je skočio ispred advokata da ga zaštiti telom i pogođen je u nogu

Telohranitelj Stefan Š. (28) juče je ranjen u nogu u Resavskoj ulici u Beogradu, kad je telom zaštitio advokata Marka Vujoševića (40) od nepoznatog napadača!

Maskirani napadač prišao im je u ulazu u zgradu, gde Vujošević ima kancelariju, i ispalio ukupno osam hitaca ka njima. Međutim, Stefan je skočio ispred advokata i tad je pogođen u nogu, dok je Vujošević ostao nepovređen. Napadač je pobegao, ali su ga snimile kamere video-nadzora, pa se očekuje da će ga policija brzo identifikovati i uhapsiti.

Šokirani advokat ispričao je policajcima tokom uviđaja da se napad dogodio oko 10 sati ujutro, kada je zajedno sa telohraniteljem ušao u zgradu.

- Dok smo stajali u prizemlju, ispred lifta, maskirani muškarac je iznenada zapucao na nas. Stefan je stao ispred mene da me zaštiti i doslovno mi spasao život - rekao je Vujošević.

Stefan je prevezen kolima Hitne pomoći na Ortopedsku kliniku na Banjici, gde je zbrinut, i nije životno ugrožen.
Očevici tvrde da je napadač imao plavu jaknu, kapu, naočare i crne pantalone.
- U trenutku kada sam prolazio pored ulaza u Resavskoj ulici čuo sam više pucnjeva. Zatim je iz ulaza istrčao neki krupan muškarac, koji je pobegao ka Crkvi Svetog Marka. U prvom momentu sam mislio da je opljačkao menjačnicu koja se nalazi pored ulaza u tu zgradu - rekao je očevidac i dodao:
- Ubrzo zatim sam čuo kako neko jauče u ulazu. Ušao sam i video jednog mladića kako leži na podu i drži se za nogu, iz koje je liptala krv. Drugi muškarac je bio pored njega, unezvereno je nekog zvao telefonom, mislim da je pričao sa policijom.

Foto: Informer

 

Povezivan sa ubistvom

Inače, ranjeni Stefan Š. odranije je poznat policiji jer je 2017. bio saslušavan zbog pucnjave ispred diskoteke "Nana", kada je ubijen vođa navijača FK Rad Aleksandar Savković (27). Stefan je bio uspešan kik-bokser i u vreme Savkovićevog ubistva radio je kao obezbeđenje u tom klubu. Kobnog dana Savković i njegovi prijatelji potukli su se sa obezbeđenjem "Nane", a tom prilikom desila se pucnjava. Policija je ubrzo uhapsila šefa obezbeđenja "Nane" Nedeljka Grbovića zbog sumnje da je pucao u Savkovića, a sa Nedeljkom su privedena četvorica njegovih kolega, među kojima je bio i Stefan.

Tužilaštvo je tražilo od suda da Grbovića osudi za krivično delo teško ubistvo, dok je njegova odbrana tražila da bude oslobođen optužbi. Viši sud u Beogradu je zatim, prošle godine, osudio Grbovića na 13 godina zatvora, a trojica optuženih za učestvovanje u tuči, Stevan D., Stefan Š. i Miloš T. oslobođeni su optužbi.

Vujošević negirao da je pretučen 2020.

Advokata Marka Vujoševića su u januaru prošle godine fizički napala petorica mladića i lakše ga povredila. Advokat je tada negirao da je pretučen, već da je "došlo do manje čarke oko parkinga".
- Parkirao sam auto, krenuo i nakon 20 metara se okrenuo jer sam zaboravio da zaključam vozilo. Tada sam video mladića kako se mota kod mojih kola. Vratio sam se i pitao ga u čemu je problem i došlo je do koškanja, ništa ozbiljno - rekao je Vujošević za beogradske medije.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Da je sluzio vojsku imao bi barem jos koji pogodak vise. Ovako ako ga ne ufate , neka se medju prvima prijavi za sluzenje vojnog roka. Pa nazad u kriminal na posao .

Sladjan

pre 3 godine

To je posao telohranitelja,da primi metak umesto sticenika,zato I angazovan da cuva I brani.....

Advokat

pre 3 godine

Advokat sa telohraniteljem? Sinko, neka te Bog čuva! Za 35 godina rada kao advokat, odbrana silovatelja, razbojnika, ubica , provalnika kao i rada sa ostalim strankama, nikad nisam ni kancelariju zaključao kad odem na sud..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija