• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

24.01.2021

17:33

RANIO RODITELJE PRED DETETOM, A ONDA UBO NOŽEM KOMŠIJU KOJI JE HTEO DA IH ZAŠTITI! Detalji krvavog obračuna u Popovcu! /FOTO/

Vesti

RANIO RODITELJE PRED DETETOM, A ONDA UBO NOŽEM KOMŠIJU KOJI JE HTEO DA IH ZAŠTITI! Detalji krvavog obračuna u Popovcu! /FOTO/

Podeli vest

Troje povređenih u današnjem krvavom obračunu u niškom selu Popovcu, zbrinuti su u niškom Kliničkom centru. Kako a saopšteno iz ove zdravstvene ustanove , oni su trenutno u stabilnom stanju

- U toku popodneva u Univerzitetski Klinički centar Niš primljene su tri osobe, dva muškarca i žena sa ubodnim i drugim povredama. Odmah po prijemu, urađena je kompletna hitna dijagnostika, prilikom koje je ustanovljeno da je pacijent S.I. (42) zadobio povrede trbuha, odnosno leziju jetre zbog čega je hitno operisan. Nakon hirurške intervencije, pacijent je vitalno stabilan. Žena M.M. (35) zadobila je penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša, odmah joj je urađena torako drenaža, trenutno je stabilno, nije neposredno životno ugrožena i hospitalizovana je radi dalje opservacije. A.M. (39) je zadobio penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša. Povreda je sanirana, pacijent nije životno ugrožen i hospitalizovan je radi dalje opservacije – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Foto: D.K.

Očevidac jezivog obračuna

Do sukoba je došlo oko 15 sati u dvorištu porodične kuće Saše Iića u selu Popovac. Prema svedočenju očevidaca, njegov prvi komšija Saša Dodić sa nožem je uleteo u dvorište Ilića i nožem napao Mariju Mičić, njenog supruga Aleksandra. Svedok događaja Aco Paličević, kazao je da je Saša Ilić uboden dok je pokušavao da zaštiti Mariju i Aleksandra.

Foto: D.K.

Policija na mestu obračuna

Takođe, on je posvedočio da je Dodić imao nameru da povredi i njihovo maloletno dete ali je ono pobeglo u Ilićevu kuću.

Foto: D.K.

Policija u selu Popovac gde se dogodio krvavi obračun

Motiv napada još nije poznat, meštani Popovca kažu da su između Dodića i Mičića postojale neke razmirice ali da ne znaju o čemu se radi. On je nakon napada pobegao ali ga je policija ubrzo uhvatila i uhapsila.

Foto: D.K.

Kuća u selu Popovc u kojoj je došlo do ubadanja nožem

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beki

pre 3 godine

Vratiti Smrtnu kaznu pod hitno , nema drugog resenja.

Levo Desno

pre 3 godine

"... Kuća u selu Popovc u kojoj je došlo do ubadanja nožem...". Koja, leva ili desna?

SNS DEMONOKRATIJA

pre 3 godine

Davno ti je vrag zaseo na prag  zemljo Srbijo. Niko živ se ne seća tolikih nesreća  za jednog vezira.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija