• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.01.2021

16:02

OTKRIVENA ŠTAMPARIJA LAŽNIH EVRA! U Pančevu uhapšena četvorica falsifikatora novca, EVO KOJE SU APOENE ŠTAMPALI

Vesti

OTKRIVENA ŠTAMPARIJA LAŽNIH EVRA! U Pančevu uhapšena četvorica falsifikatora novca, EVO KOJE SU APOENE ŠTAMPALI

Podeli vest

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka policija je danas uhapsila četvoro osumnjičenih za izradu lažnih evra u štampariji u Pančevu, koji je stavljan u opticaj naa teritoriji Republike Srbije.

Uhapšeni su R.B., P.S., Ž.D. i D.G. zbog sumnje da su izvršili krivična dela: udruživanje radi vršenja krivičnih dela i produženo krivično delo falsifikovanje novca, saopštilo je tužilaštvo.

Sumnja se da su uhapšeni od septembra 2020. do danas stavljali lažni novac u eurima u opticaj u apoenima od 50 i 200 eura.

Takođe, na drugoj adresi u Pančevu vršila se kompjuterska priprema za izradu lažnog novca koji se potom štampao. Prilikom jednog od pretresa koji se trenutno odvijaju oduzeta je veća količina lažnog novca. Pretresi na više lokacija su u toku.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59