• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo / Informer

28.01.2021

16:40

MIKA JE MOGAO DA SILUJE I BEZ PROSTATE! Oglasio se advokat Milene Radulović: TO NIŠTA NE MENJA!

Vesti

MIKA JE MOGAO DA SILUJE I BEZ PROSTATE! Oglasio se advokat Milene Radulović: TO NIŠTA NE MENJA!

Podeli vest

Nakon što je advokat Miroslava Aleksića otkrio da jedna od činjenica koje idu u korist njegovog klijenta to što mu je odstranjena prostata i samim nije moguće da počini silovanje, oglasio se advokat Milene Radulović

Advokat Jugoslav Tintor odgovorio je da ova tvrdnja još uvek nije izneta u sudnici i da nije ni čuo za tu informaciju, ali teza da "silovanje nije moguće ukoliko je nekome odstranjena prostata", nije zakonski tačna.

- Ono što mogu da kažem, bez toga da ulazim u lekarski i medicinski deo, jeste da to da li je Miroslavu Aleksiću odstranjena prostata, ništa ne menja u ovom slučaju. Iskaz se ovim ne kompromituje, jer je opis izvršenja krivičnog dela Miroslava Aleksića koji stoji u iskazu Milene Radulović takav da ove specifičnosti ništa ne znače - kaže Jugoslav Tintor za Mondo.

On je objasnio da ne može da kaže više od toga kako ne bi bila prekršena obaveza čuvanja službene tajne, ali sama činjenica da se optuženi poziva na ovu zdravstvenu specifičnost, apsolutno ne utiče na tok postupka kada je u pitanju Milena Radulović.

Foto: Informer

Milena Radulović prijavila Miku Aleksića za silovanje

- Po zakonu je silovanje kažnjiv čin koji je definisan kao obljuba. Laička javnost ne zna šta sve podrazuma krivično delo silovanja i kako je taj čin opisan. Mogu da kažem da ovo nije uobičajen slučaj i nešto na šta se prvo pomisli u slučaju silovanja - kaže Tintor.

Ipak, nije želeo da tvrdi da ova oklonost neće imati uticaj ni na jedan drugi slučaj devojaka koje optužile Miroslava Aleksića i kaže da će sve to svakako biti sagledano od strane veštaka.

Što se tiče fotografija i spornih snimaka koji su objavljeni u medijima, a na kojima glumica Milena Radulović nasmejana stoji pored Aleksića, Tintor kaže da su se one našle u javnosti zato što podbrana želi da relativizuje predmet.

- Vezan sam službenom obavezom i ne mogu da iznosim nešto što je Milena Radulović objasnila na 12 kucanih strana. Do detalja je opisan momenat pod kojim okolnostima je fotografija nastala i kada bi neko pročitao pola stranice, sve bi mu bilo jasno. Ali oni koji posežu za takvim "dokazima" zna da će to da osvane na naslovnim stranama, da je istraga tajna i da mi ne smemo da iznosimo okolonosti te fotografija, o kojima se između ostalog pet sati pričalo na saslušanju - kaže Tintor.

Foto: Privatna arhiva/Informer

Milena Radulović na fotografiji stoji nasmejana pored Mike Aleksića

Što se tiče navodnih snimaka sa kamera koje postoje u školi glume Miroslava Alekića, advokat Milene Radulović kaže da ni ta tema još uvek nije pokrenuta u postupku niti su snimci u bilo kom trenutku navedeni kao jedan od mogućih dokaza.

- Nema nikakvih indikcija o tome i mislim da je i to jedan spin koji se provukao u javnosti, kako bi se devojke poremetile - kaže advokat.

Da podsetimo, advokat Miroslava Aleksića rekao je da ako kaže, odbrana ima jake dokaze i čeka odgovarajući trenutak da ih iznese.

Foto: Informer

Milena Radulović prijavila Miku Aleksića za silovanje

- Snimici koji se pominju u medijima čak nisu ključni ni važni. Samo ću reći jednu jednostavnu stvar koja bi svima trebala da bude jasna. Iz zdravstvenih razloga, Miroslavu Aleksiću je pre nekoliko godina morala da bude odstranjena prostata. Pa, da li čovek koji nema prostatu može da počini silovanje? Čekamo samo da vidimo sa čime se suočavamo, jer svakog dana navodno isplivavaju novi slučajevi. Ne treba žuriti, treba ovaj slučaj isterati do kraja - rekao je Zoran Jakovljević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 3 godine

Ne moze da se pocini silovanje bez prostate, to je kao kada neko od muskaraca nema testise!!!! Stvarno bi odredjeni advokati koji ne poznaju medicinu trebali da idu na dodatnu edukaciju!!!!

Ducko

pre 3 godine

Advokat kaze da mika nema prostatu 2-3 godine. A milena kaze da ju je silovao pre 8 godina. Sve je jasno

tomas gustafsson

pre 3 godine

Уважени Тинтара је у праву потпуно! Ако он може да адвокатише без мозга, може и Мика да силује без простате! А шта тек рећи за ону што је пријавила да је седам месеци свакога уторка....То је већ за Нобелову награду! Ово,полако, почиње да вређа здрав разум!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija