• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

24.02.2021

11:37

ZORAN MARJANOVIĆ U IZOLACIJI, ODLOŽENO SUĐENJE Slede iskazi veštaka u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ U IZOLACIJI, ODLOŽENO SUĐENJE Slede iskazi veštaka u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović

Podeli vest

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči odloženo je danas pred Višim sudom u Beogradu za 8. april, zbog izostanka Marjanović i njegova dva advokata.

Marjanović je izostanak opravdao samoizolacijom, jer je bio u kontaktu sa braniocem Nikolom Dumnićem koji je zaražen kovidom 19, a iz istog razloga izostao je i Marjanovićev branilac Veljko Delibašić koji je takođe u samoizolaciji.

Sud u nastavku suđenja treba da ispita i veštake za blato (pošto je pevačica ubijena na nasipu punom blata, koje je pronađeno i na njenom telu i na Zoranovim pantalonama) iz Nacionalno kriminalističkog tehničkog centra, veštake za telekomunikacije, kao i veštaka psihijatra.

Nakon toga odlučiće o svedocima koje je predložila odbrana na prošlom suđenju - a to su dve pevačice, koleginice ubijene Jelene.

U pitanju su Sandra Prodanović zvana Afrika i Indira Aradinović Indi.

Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Foto: Zoran Sinko

Jelena Marjanović



Optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO! SANDRA AFRIKA: Jedino ja ZNAM ISTINU o Zoranu i Jeleni! Ovo sam KRILA OD SVIH
Estrada

EKSKLUZIVNO! SANDRA AFRIKA: Jedino ja ZNAM ISTINU o Zoranu i Jeleni! Ovo sam KRILA OD SVIH

Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika, ogolila je dušu u ispovesti za Hit i otkrila apsolutno sve tajne iz svog i te kako burnog života. Folkerka tvrdi da je njen put od igračice do pevačice bio težak i otkriva zbog čega je već u osmom razredu počela da igra po klubovima. Sandra je prvi put, četiri i po godine posle smrti svoje prijateljice Jelene Marjanović, pristala da priča o njoj i njenom suprugu Zoranu

18.11.2020

12:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija