• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

25.02.2021

18:34

ŠIPKAMA PRETUKLI ČOVEKA, NIKO NE ZNA ZAŠTO?! Policija uhapsila dvojicu Prokupčana u autoperionici teško povredili Nišliju

Vesti

ŠIPKAMA PRETUKLI ČOVEKA, NIKO NE ZNA ZAŠTO?! Policija uhapsila dvojicu Prokupčana u autoperionici teško povredili Nišliju

Podeli vest

Inspektori Kriminalističke policije PU Nišu, uhapsili su Z.M. (39) i S.K. (25) iz Prokuplja zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda

Sumnja se da su oni 21. januara ove godine sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, u autoperionici u Nišu šipkama naneli teške telesne povrede četrdesetosmogodišnjem Nišliji – sapštila je niška Policijska uprava.

Čovek je pretučen u popodnevnim časovima u Gornjomatejevačkoj ulici dok je prao svoje vozilo. On je tada kazao da je primetio trojicu muškaraca sa metalnim šipkama kojima su ga izudarali po glavi. Zbog teških povreda muškarac je zadržan na lečenju u niškoj bolnici.

Iako je od incidenta prošlo više od mesec dana, šta je bio razlog brutalnog obračuna i dalje nije jasno.

Oštećeni tvrdi da ne zna ko ga je napao jer, kako ističe, ni sa kim nije u zavadi. Uhapšeni pak tvrde da ga oni nisu ni pipnuli. Ima indicija da su u pitanju njegovi lični odnosi sa izvesnom osobom, ali to će se tek utvrđivati – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem. 

Policija je saopštila da je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Prokupčanima određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni tužiocu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija