• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.03.2021

22:03

DIJANA HRKALOVIĆ U POLICIJU DOŠLA NAKLJUKANA LEKOVIMA! Na sva pitanja odgovarala sa "ne znam" i "ne sećam se"! DETALJI SASLUŠANJA BIVŠE DRŽAVNE SEKRETARKE MUP!

Vesti

DIJANA HRKALOVIĆ U POLICIJU DOŠLA NAKLJUKANA LEKOVIMA! Na sva pitanja odgovarala sa "ne znam" i "ne sećam se"! DETALJI SASLUŠANJA BIVŠE DRŽAVNE SEKRETARKE MUP!

Podeli vest

Doskorašnja šefica policije Dijana Hrkalović ponovo je odbila testiranje na poligrafu, pravdala se da zbog bolesti nije u stanju da odgovori na sva pitanja!?! Tvrdila da ne poznaje ni Belivuka ni Eleza!

Dijana Hrkalović (34), bivša državna sekretarka u MUP osumnjičena da je blisko sarađivala sa mafijaškim klanom Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, došla  na saslušanje u policiju nakljukana lekovima za smirenje!

Foto: Zoran Sinko

Ona je ponovo odbila testiranje na poligrafu, a rekla je da zbog navodne bolesti nije u stanju da skoncentrisano razgovara sa inspektorima!?! Kako saznajemo, na gotovo sva pitanja odgovarala je sa: 'ne znam' i 'ne sećam se', a čak je rekla da ne poznaje ni policajca sa kojim je svojevremeno bila u emotivnoj vezi!?!

Hrkalovićeva je oko 11 sati došla u prostorije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), gde je saslušavana skoro četiri sata.

Opšrinije o svim detaljima saslušanja bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović čitajte u štampanom izdanju dnevnog lista Informer u utorak 02. marta 2021.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milos

pre 3 godine

Ispitati i smeniti sve koje je dotična preko Nezavisnog sindikata policije postavila na rukovodeća i bolje plaćena radna mesta.

moravka

pre 3 godine

Ma da si u kod amera setila bi se ti i ono ste nezelis da se secas:(( ali polako pasces ti ko zrela sljiva ranka i kruska karamanka,;((

mile

pre 3 godine

pa,možete da je mrzite,upamtite,samo da je mrzite i pljunete pod prozor i tačka! može vulin i botovi da prsnu ali ta devojka je postavljena, kad i ona izveštačena voditeljka sa rts-a( čiji je muž uzeo trosobni stan na vračaru kao nagradu za svoje izdajstvo ), bez radnog staža kao politički jurišnik i pesnica sns-a , koja se tako i ponašala,znaju zaposleni iz mup-a ko je ona,ali samo su retki imali hrabrosti da kažu jer su znali da gube posao. pa sad se svi prave ludi i zaboravili ko je doveo za ruku u mup i ko je to aminovao-predsednik lično TAKO DA MOŽETA SAMO DA UMRETE OD MUKE ,ZA NJU ZAKONI NISU VAŽILI NITI ĆE. IMA ONA ,AKO HOĆE, MNOGO TOGA DA ISPRIČA....

Zavram

pre 3 godine

Изгледа да се Хркаловићева на слободи тешко, или никако неће моћи да сети шта је радила, и кога је све штитила док је палила и жарила у МУП...

Nikola

pre 3 godine

Poligraf je najobicnija glupost koja sluzi neke da uplasi, a drugima da se dice kako su "prosli poligraf". Zasto bi neko uopste isao na nesto sto nema nikakvu dokaznu vrednost?

Zoki63

pre 3 godine

Ona pravi sprdnju sa svima.Neznam ko je stiti I zasto nije vec u zatvoru ? Ocito postoji sumnja u narodu da nju nesmeju da je hapse da ne bi rekla imena ko je jos sve tu upleten , samo to moze biti razlog.

Boris

pre 3 godine

To je Legenda ,mnogo mi je zao ,saucesce porodici

Bond

pre 3 godine

Olos kao rdja dugo opstaje. Drzavna sekretarka MUP-a je izdala svoje prijatelje banditose i njihove ekipe sto bi se reklo namestila ih je verujuci da su jaki a glupi pa je nece " provaliti ". Oni unutra u zatvoru a ona njihova uzdanica, ljubiteljka love, idejni vodja, partner u biznisu i promoterka na slobodi ! Kako to ? U dogovoru nn lica tacnije njenih kolega (koji se jos uvek u nju kunu) i njenih advokata koji se na rastanku posle saslusanja u policiji svi medjusobno srdacno pozdravljaju pred kapijom na rastanku - predstavlja primer sprdnje sa drzavom. Drzava nije vlada, nije predsednik, nije ministar vec je skup zakona, etickih i pravnih normi koje se primenjuju u javnom interesu. Psihicki nestabilna licnost, koja sama tvrdi da je bolesna za koju se zna i ne zna sta je sve u stanju uciniti mora biti pre svega odvedena u zatvorsku bolnicu na duze psihijatrijsko ispitivanje pa tek kasnije procesuirana.

Tadija

pre 3 godine

Naravno da ne zna i da se ničega ne seća. Pa neće sigurno da prizna da je šurovala sa ogrezlim kriminalcima. Ako postoje dokazi protiv nje, tužilac treba da podigne optužnicu, a posle je sve na sudu. U svakom slučaju ako se ispostavi da je sarađivala i pokrivala kriminalce, treba da bude osuđena na dugogodišnju robiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija