• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2021

07:44

DIJANA HRKALOVIĆ POLICIJI DONELA PAPIRE SA ŠOKANTNIM SADRŽAJEM! Proverava se da li su ti navodi tačni ili je to DEO NJENE TAKTIKE

Vesti

DIJANA HRKALOVIĆ POLICIJI DONELA PAPIRE SA ŠOKANTNIM SADRŽAJEM! Proverava se da li su ti navodi tačni ili je to DEO NJENE TAKTIKE

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović ponovo će biti saslušani u SBPOK zbog sumnje da su sarađivali s Veljkom Belivukom.

Dijana je u ponedeljak prvi put saslušana, ali tada je bila pod dejstvom jakih lekova za smirenje i na sva pitanja je samo kratko odgovarala sa "ne znam" i "ne sećam se".

Ona je, kako saznajemo, policajcima dostavila i medicinsku dokumentaciju u kojoj piše da ima ozbiljnu psihičku bolest, ali će sve te analize ići na proveru.

Inspektori moraju da utvrde da li je Hrkalovićeva zaista bolesna ili je namerno pila lekove za smirenje kako bi izbegla poligrafsko ispitivanje.


Slaviša Kokeza je prvi put saslušan u nedelju u SBPOK i inspektorima je tada ispričao da nikad nije upoznao Veljka Belivuka i da nema nikakve veze sa njegovim klanom.

Foto: Marko Đoković/Informer

Slaviša Kokeza na saslušanju

Međutim, postoje dokazi da je lagao, zbog čega će ponovo odgovarati na pitanja policajaca. Zanimljivo je i da je Kokeza tada odbio poligrafsko ispitivanje (čak i na pitanje o tome da li ima saznanja o pripremi ubistva Aleksandra Vučića!?!), uz obrazloženje da mu je Aleksandar Stepanović, predsednik Višeg suda u Beogradu, lično savetovao da nipošto ne pristaje na detektor laži.

Kokeza je tokom saslušanja čak devet puta pomenuo Stepanovića.
Zbog toga će i predsednik Višeg suda uskoro biti pozvan na saslušanje u SBPOK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoki

pre 3 godine

Јел то значи да је држава одговорна јел је гос. полудела док је радила у полицији.Не знам што губи време што не тужи државу и тражи оштету.

Joyce

pre 3 godine

Nije dijana govorila "ne znam" i "ne sećam se". To su reči njenog advokata izgovorene kroz njena usta. Nije to protivzakonito ali ostaje otvoreno pitanje da li će je isti braniti nadalje u kolko bude optužena za zločinačko udruživanje sa ciljem ubistva Predsednika Srbije. Baš me interesuje ko će joj tada biti advokat...

Rade

pre 3 godine

Toooooo, državoooo, samo napred. Mnogo ih ima, napatilo se ! ! ! ! ! !

zdjurdjevic

pre 3 godine

A šta je još potrebno da se, za početak, Kokeza ukloni sa mesta Predsednika FSJ. Da nije ono "mnogo zna" pa nije zgodno.

zozon

pre 3 godine

Her Gebels Vučićeviću, odgovori prvo na vrlo jednostavno pitanje. Ko je postavio Dijanu Hrkalović na mesto državnog sekretara u MUP-u? Da ti pomognem - jedini koji je mogao i smeo da postavi Dijanu Hrkalović na to mesto je, glavom i bradom, Aleksandar Vučić i to sva važi i za Kokezu, Rebića i sve iole ozbiljnije funkcionere u državi. Budi jednom ćovek, pa objavi istinu, videćeš nije strašno.

Istina je jedna

pre 3 godine

Te zdravstvene papire joj izdao DR.Nesa?

kako je

pre 3 godine

mogla da bude na takvoj funkciji ako ima ozbiljnu psihicku bolest...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija