• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.R.

05.03.2021

11:29

NEPOPRAVLJIVOG LOPOVA HAPŠENJE NE DOTIČE! Uhvaćen na delu dok je obijao kuću, samo što je izašao NA MARKET SE USTREMIO

Vesti

NEPOPRAVLJIVOG LOPOVA HAPŠENJE NE DOTIČE! Uhvaćen na delu dok je obijao kuću, samo što je izašao NA MARKET SE USTREMIO

Podeli vest

U uluci Dragoslava Srejovića građani su u četvrtak uveče oko 20.30 časova prijavili policiji da je u toku odbijanje jedne kuće, ali kako se se kasnije ispostaviti to je bio samo početak

Policajci iz policijske stanice Mirijevo odmah su izašli na teren i uhapsili na licu mesta 24-godišnjeg N. V. koji je pokušavao da ukrade alat.

Saslušan je u policijskoj stanici i po nalogu tužioca protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku i on je oslobođen. Istom prilikom je utvrdjeno da N. V. ima 4 raspisane potrage i da je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela.

Sat vremena nakon ponoći, policiju je pozvao poslovođa jednog marketa iz Ulice Učitelja Miloša Jankovića i prijavio obijanje radnje. Policijska patrola je za dva minuta bila na licu mesta i na ulaznim vratima objekta zatekla razbijeno staklo. Policajci su ušli u radnji i odmah uhapsili lopova, kod koga su pronadjeni predmeti koje je ukrao. 

Ali tada je usledio šok kada je ustanovljeno da je u pitanju 24-godišnji N. V. isti lopov koji je uhapšen i pusten pre samo nekoliko sati. Odmah je odveden u policijsku stanicu.  

Dežurni tužilac se izjasnio da se osumnjičeni ponovo sasluša, te da se protiv njega podnese krivična prijava u redovnom postupku i da se pusti na slobodu, bez zadržavanja.(?!)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ser vam se

pre 3 godine

u sudstvo... pa ajde za sat-dva opet da ga jure i hapse...da li znate sta radite...??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija