• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

05.03.2021

21:12

UŽAS KOD KIKINDE! Pronađen ugljenisan leš!

Vesti

UŽAS KOD KIKINDE! Pronađen ugljenisan leš!

Podeli vest

Kikindska policija pronašla je ugljenisan leš u potpuno izgorelom putničkom automomobilu „pežo 206“, u kanalu. Nesreća se dogodila u petak, oko 13 časova, u blizini puta Rusko Selo- Kikinda

Prema nezvaničnim informacijama, stradao je muškarac iz Kikinde star 49 godina. Kako saznajemo, policiju je alarmirao jedan sugrađanin koji je u kanalu uočio izgorelo vozilo, nakon čega su na mesto tragedije izašli nadležni organi, tužilaštvo i policija, koji su obavili uviđaj.

- Putničko vozilo kretalo iz pravca Kikinde ka Ruskog Selu. Prema prvim saznanjima, vozač  je najverovatnije u krivini izgubio kontrolu nad putničkim automobilom i prešao u drugu kolovoznu traku. Vozilo je izletelo sa kolovoza, a potom upalo u kanal gde se i zapalilo. Identitet nastradalog muškarca još nije poznat. Posmrtni ostaci poslati su na obdukciju u novosadski  Centar za sudsku medicinu, a istraga je još u toku- rečeno je u Policijskoj upravi Kikinda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija