• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glas javnosti

09.03.2021

09:58

KRIK POSTAO GLASILO VELJE NEVOLJE?! Otac nestalog mladića tvrdi da ga je zvao izvesni "Veljko" i da ga je uputio baš na ovaj medij! /Video/

Vesti

KRIK POSTAO GLASILO VELJE NEVOLJE?! Otac nestalog mladića tvrdi da ga je zvao izvesni "Veljko" i da ga je uputio baš na ovaj medij! /Video/

Podeli vest

Nenad Marković otac nestalog Strahinje Markovića iz Resnika u jednoj emisiji je objasnio šta se sve događalo neposredno pre nestanka njegovog sina ali je tada pomenuo i poziv misterioznog čoveka koji se predstavio kao Veljko, predloživši mu da priču o nestanku svog sina podele sa redakcijom istraživačkog medija Krik

- Jedno veče mi je zazvonio telefon, vidim nepoznat broj, onda mi se predstavio kao Veljko, pitao me kako sam, rekao sam nikako - započeo je priču Strahinjin otac.

On je tada rekao da mu je izvesni "Veljko" sa druge strane telefona predložio da ode u redakciju Krika i da tamo ispriča sve šta ima u vezi sa nestankom sina.

- On je rekao da su proverili i da za Strahinju niko ne zna, onda sam ukapirao o kome se radi - rekao je Marković pa nastavio:

- Pitao me da objavimo u medijima, uputio nas je na Krik gde smo dali izjave, ali još uvek nije bilo objavljeno.

Na pitanje voditelja da li su razgovarali sa drugim medijima Marković je odgovorio.

- Supruga je pričala sa novinarima i rekla je da ne objavljuju, jer kad je ona htela, oni nisu hteli, sad oni pretpostavljaju...- ispričao je otac nestalog Strahinje.

Sudeći po onome što je ispričao Marković u emisiji na Youtube kanalu Slavija Info, neki bi mogli da zaključe da je sa druge strane telefona upravo bio Veljko Belivuk koji je nesrećnom čoveku predložio usluge Krika.

Foto: printscreen

Otac nestalog Strahinje Markovića

Podsetimo, u subotu veče je cela Srbija gledala šokantne dokaze koji upućuju na mučenja, kasapljenja i ubijanja žrtava Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe "Principi".

Na slikama koje su prenesene na televizijama s nacionalnim frekvencijama, videla su se tela dva lica čiji identitet nije otkriven, a jednom je glava bila odsečena od tela i mogli su se uočiti vidljivi tragovi mučenja na leđima žrtve. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, istakao je da je žrtva na fotografiji nestali navijač Partizana, zbog čega se sumnja da je reč o Goran Veličkoviću.

Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana osumnjičenom Veljku Belivuku i devetnaestorici članova njegove grupe, saopšteno je iz te insitucije 5. marta.

U saopštenju se dodaje da je pritvor Veljku Belivuku i drugima produžen zbog više razloga - postojanja opasnosti od bekstva, zatim uništavanja, sakrivanja i izmene dokaze ili tragova krivičnog dela, kao i zbog mogućnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Viši sud u obrazloženju mere produženja pritvora osumnjičenom Belivuku i njegovoj grupi navodi i da je za krivično delo koje im se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, kao i da su "način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 3 godine

KRIK uvek tera suprotno interesima Srbije, do te mere da im nije ni Tramp nije odgovarao kada je Amerika popustila sa pritiskom na Srbiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija