• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

16.04.2021

10:57

SUDIJA JE NAREDILA STRAŽI DA IZVEDE NEĐELJKA! "Ubica sa interneta" nezadovoljan radom advokata VIKAO U SUDNICI

Vesti

SUDIJA JE NAREDILA STRAŽI DA IZVEDE NEĐELJKA! "Ubica sa interneta" nezadovoljan radom advokata VIKAO U SUDNICI

Podeli vest

Suđenje Neđeljku Đuroviću, optuženom da je 27. januara 2019. godine nasmrt izbo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, bez ikakvog povoda, trebalo je da se danas održi u Palati pravde, ali je odloženo jer odbrana nije imala vremena da se analizira pismeni nalaz veštaka.

Inače, Neđeljkov otac Bojica Đurović nije mogao da prisustvuje današnjem suđenju, jer se nalazi u pritvoru, pošto je osumnjičen da je lažno prijavio da je policajac koji je uhapsio njegovog sina ranjen u svom stanu.

Glavni pretres je odložen je za 7. maj.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

BOL NE PROLAZI! Goran Mileusnić otac ubijenog Miloša Mileusnića

Neđeljko Đurović bio je nezadovoljan odlukom svojih advokata i saopštavanjem da nisu uspeli da analiziraju nalaz veštaka, pa je ustao i rekao:

- Ali onda sad opet imamo mesec dana u praznom hodu.

Na to mu je sudija odgovorila:

- Vi nemate pravo da govorite, bez komentara da vas ne bih kažnjavala, straža, vodite ga.

Foto: facebook

Neđeljko Đurović

Kako je za Telegraf.rs nakon odlaganja rekao otac ubijenog Miloša, Goran Mileusnić, nervoza Neđeljka na današnjem ročištu "dosta govori".

- Ta njegova nervoza danas pokazuje da je i on svestan da će uskoro biti osuđen, a ja sam sve sigurniji da je to bio on, po pokretima ruke.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Podsećamo, i prethodno suđenje odloženo je pošto veštak nije spremio antropološko veštačenje.  

Naime, na prethodnim ročištima govorio je sudski veštak, koji je za razliku od prethodnog, koji je preminuo, tvrdio da Miloš nije uboden spreda, već bočno, što odbrana optuženog osporava.

Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.

UHAPŠEN OTAC "UBICE S INTERNETA"! Lažno prijavio da je policajac koji mu je uhapsio sina ranjen, A OVO MU NIJE PRVI INCIDENT!



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija