• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

10:23

KO JE SAVA KNEŽEVIĆ, UHAPŠEN ZBOG NADRILEKARSTVA! Desetine unakaženih žrtava napravile su samo jednu grešku, VEROVALE SU LAŽNOM DOKTORU

Vesti

KO JE SAVA KNEŽEVIĆ, UHAPŠEN ZBOG NADRILEKARSTVA! Desetine unakaženih žrtava napravile su samo jednu grešku, VEROVALE SU LAŽNOM DOKTORU

Podeli vest

Hapšenjem lažnog doktora Save Kneževića masera po profesiji i njegove majke Danijele pala je klapa na užasavajuću seriju prijava unakaženih ljudi koji su učinili samo jednu grešku, verovali su ovom nadrilekaru

To poverenje skupo je koštalo desetine žena i muškaraca koji su u potrazi za "lepotom" nabasali na kuću užasa Save Kneževića i njegove majke. On se nije libio da sa nožem u ruci "zaseče po licu klijente" obećavajući im tretman vrhunskog plastičnog hirurga...Na žalost Sava je od škole imao samo prvu godinu stomatologije i pre toga je radio kao maser, dok je njegova majka po zanimanju bila cvećarka.

Ipak pomenuti dvojac je najmanje pet godina u improvizovanoj operacionoj sali (zastakljenoj terasi) nad navinim klijentima vršio najkomplikovanije operacione zahvate...Njegova "specijalnost" ako se tako može reći bilo je prebacivanje sala sa drugih delova tela u grudi i usne pacijenata, od kojih se na žalost veliki broj budio iz narkoze sa ožiljcima, rupama ili opekotinama, dok je nekima istinski i život bio ugrožen.

Pre toga lažni doktor Sava je uspeo 2017. godine sa samo 19 godina starosti da održi predavanje na klinici za plastičnu hirturgiju u Tirani. Ljubazni domaćini koji su papreno platili za dolazak nadlilekara iz Srbije, posle su snimke sa operacijama Dr Save prikazivali i na internet stranici ove klinike.

Foto: printscreen

 
Prodavali besplatne vakcine protiv korone za 600 evra 

Koliko su bili spremni na sve, ubeđeni u naivnost svojih žrtava govori i podatak da su nadrilekari majka i sin iskoristili globalnu pandemiju korona virusa, pa su vakcine koje su u Srbiji besplatne svojim žrtvama "preko veze prodavali za 600 evra.

Posle užasavajućeg niza zloupotreba i unakaženih pacijenata o čijim mukama je Informer pisao, lažni doktor Sava Knežević i njegova Majka Danijela su uhapšeni.

Kako Informer saznaje lažnom doktoru Savi Kneževiću zbog nadrilekarstva i falsifikovanja medicinskih diploma preti i do 13 godina zatvora! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija