• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.07.2021

15:40

SLUČAJ TEODOSIĆ - Počinju prva saslušanja!

printscreen

Vesti

SLUČAJ TEODOSIĆ - Počinju prva saslušanja!

Podeli vest

Valjevska policija već je zakazala informativne razgovore sa prvim svedocima u okviru predistražnog postupka koji je juče pokrenut krivičnom prijavom protiv direktora hotela “Crni vrh” na Divčibarima Jovana Teodosića zbog pokušaja silovanja radnice hotela I.R. u decembru 2019. godine

U pitanju su mahom sadašnji i bivši radnici hotela, koji treba da posvedoče o događajima i ponašanju Teodosića i I.R. u vreme spornog događaja, saznaje Tanjug.

Nalog policiji za prikupljanje obaveštenja juče je izdalo Više javno tužilaštvo u Valjevu kojem je I.R. juče podnela krivičnu prijavu u prisustvu svojih advokata Dragoslava Ljubičanovića i Jovane Turković.

U Tužilaštvu su za Tanjug juče rekli da će I.R. dobiti status posebno osetljivog svedoka.

I. R. (43) tvrdi da ju je Jovan Teodosić napastvovao 4. decembra 2019. godine u njenoj spavaćoj sobi, tokom probnog rada, a pred otvaranje hotela.

U krivičnoj prijavi, pored ostalog se navodi da je Jovan Teodosic oko 2 sata posle ponoci 4. decembra 2019. godine u hotelu "Crni vrh" na Divčibarima u sobi u kojoj je oštećena u to vreme stanovala tokom probnog rada hotela pokušao da je obljubi upotebom sile i pretnje da će ugroziti njen telesni integritet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija