• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

01.10.2021

17:58

IZ KOBNE VEZA VODILA IH DVA PUTA, NA GROBLJE I U ZATVOR! Varnice između transvestita Anči i Danijela eksplodirale u tragičnom ishodu!

privatna arhiva

Vesti

IZ KOBNE VEZA VODILA IH DVA PUTA, NA GROBLJE I U ZATVOR! Varnice između transvestita Anči i Danijela eksplodirale u tragičnom ishodu!

Podeli vest

Transvestit Milan Spasić (38), poznatiji kao Anči, koji se sumnjiči da je u sredu uveče rukama zadavio ljubavnika u invalidskim kolicima Danijela Crnjina (43) u njegovoj kući u Novom Bečeju, potkradao je svog partnera koji mu je sve opraštao.

Prema rečima žrtvine rođake, Ilone Đ., između partnera su često tinjale varnice, koje su kobnog 29. septembra oko 21 časa eksplodirale i dovele do tragičnog ishoda u ulici Bore Glavaškog 9. Spasić je, navodno, potkradao ljubavnika i dolazio i odlazio kod partnera u Novi Bečej kad mu se prohte.

-Jednom mi se Danijel poverio da mu je Anči otuđio 100 hiljada dinara koje je dobio na ime zaostalih socijalnih davanja i tuđe nege i pomoći. To ga je mnogo pogodilo, videlo se da je utučen.

Međutim, nije tu krađu prijavio policiji. Svađe između njih bile su uobičajene, ali su se uvek mirili i Anči je nastavio da dolazi. Prostituisao se u Beogradu gde su ga uhapsili i prebacili u zatvor u Sremsku Mitrovicu.

Danijel je voleo da popije i u alkoholisanom stanju često je provocirao Anči. Tako je, nažalost, bilo i tragičnog dana, pre njegovog ubistva- navodi Danijelova sestra od tetke Ilona Đ.

Prema nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni za ubistvo koristio je hormonsku terapiju i lekove, a bolovao je i od epilepsije.

Foto: V.N.

 

Njega je nakon zločina uhapsila zrenjaninska policija i određeno mu je zadržavanja do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Sestra lečila brata

Lekari su Danijelu 2015. godine prognozirali kratak životni vek, zbog čega je 29. decembra iste godine zvao notara da uredi zaostavštinu, navodi njegova rođaka Ilona Đ.

- Sve je počelo posle njegovog pada sa bandere. Povraćao je krv, štucao je neprestano, imao je i rektalno krvarenje. Ja sam se brinula o njemu, davala mu lekove i injekcije koje su doktori prepisali i Danijel je preživeo. Tada mu se i Anči vratila-priča Ilona Đ.

Robijao zbog silovanja

- Danijel je bio prijavljen za silovanje i odležao je četiri godine u zatvoru zbog toga. Nakon povratka, doveo je u Novi Bečej Milana Spasića kog je upoznao u zatvoru, tamo su se zaljubili, a rodbini ga je predstavio kao devojku-priča Ilona Đ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija