• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

15.10.2021

10:41

NAJPOZNATIJEM BALKANSKOM MAKROU SKINUTA NANOGICA! Mihajlo Maksimović priznao prosredovanje u prostituciji, za njega su radila POZNATA LICA!

Vesti

NAJPOZNATIJEM BALKANSKOM MAKROU SKINUTA NANOGICA! Mihajlo Maksimović priznao prosredovanje u prostituciji, za njega su radila POZNATA LICA!

Podeli vest

Mihailo Maksimović, najpoznatiji balkanski makro, za kog su navodno radile starlete, rijaliti učesnice i uspešne žene različitih profesija, odlukom Višeg suda u Beogradu pušten je iz pritvora

Kako su potvrdili njegovi advokati Nemnja Govedarica i Dejan Dobrosavljević, Maksimoviću je juče skinuta nanogica, pošto je od novembra prošle godine boravio u kućnom pritvoru.

- Krivično-vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu prihvatilo je predlog odbrane, sa kojim se saglasilo i tužilaštvo, da Maksimoviću bude ukinut kućni pritvor sa elektronskim nadzorom. U nastavku postupka, on će se braniti sa slobode - potvrdio je Govedarica.

Mihailo Maksimović, podsetimo, uhapšen je u februaru 2019. i sumnjiči se za posredovanje u prostituciji i trgovinu ljudima, odnosno da je koristio loše materijalne prilike devojaka koje su za njega radile, terao ih da idu na lekarske preglede, treninge i seanse kod lajfkouč trenera.

On je, na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu negirao navode optužnice da je devojke primoravao na bilo šta, ali je priznao da je posredovao u prostituciji, pronalazio im klijente i od toga zadržavao 30 procenata zarade.

Posle odlaganja ročišta koje je bilo zakazano za 5. oktobar, Maksimović je otkrio javnosti da će se krajem meseca u prodaji naći njegova prva knjiga, pod nazivom "Mnoga lica Marije Magdalene". Knjigu koja će, prema njegovim rečima, otkriti mnoge strogo čuvane tajne posla kojim se bavio, napisao je tokom boravka u pritvoru.

- Roman koji sam napisao i čiji se izlazak očekuje uskoro je istinita priča o devojkama koje su se bavile prostitucijom i koje su radile za mene. To je tek prva knjiga, odnosno prvi deo serijala koji nosi naziv "Javna tajna" - potvrdio je tada Maksimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija