• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2021

13:41

BRUTALNA OSVETA "PLEJBOJ" ZEČICI BOŽANI Snimak otkrio sve, ona se oglasila JEDNOM REČENICOM

printscreen instagram

Vesti

BRUTALNA OSVETA "PLEJBOJ" ZEČICI BOŽANI Snimak otkrio sve, ona se oglasila JEDNOM REČENICOM

Podeli vest

Banjalučka policija identifikovala je muškarca koji je 15. novembra u garaži jednog tržnog centra u ovom gradu polio benzinom i zapalio džip "rendž rover" koji je u vlasništvu starlete i bivše "Plejboj" zečice Božane Vujinović (28).

Navodno osumnjičeni je idenitifkovan na osnovu snimaka sa kamera za video nadzor.


- Nažalost osumnjičeni je nakon paljenja luksuznog automobila uspeo ilegalnim putevima da se prebaci preko granice i pobegne u Srbiju. Za njim će u najkraćem mogućem roku biti raspisana policijska potraga - rekli su nezvanično iz policije za tamošnje medije.


Podsetimo, Božana Vujinović ostala je bez skupocenog džipa, kog je nepoznati napadač polio benzinom i zapalio u garaži tržnog centra u Banjaluci. Božana je to odmah prijavila policiji, koja je obavila uviđaj i rešila slučaj u rekordnom roku.

U međuvremenu starleta se oglasila na svom instagramu porukom: "Ne možete ga zapaliti toliko puta koliko ću ga ja puta kupiti novog".


Motiv napada na starletu još nije poznat, ali se spekuliše da je u pitanju osveta zbog nekih neraščišćenih računa.


Inače, Božana je ranije bila u žiži javnosti zbog navodne veze sa pevačem Acom Lukasom, ali i zbog hapšenja zbog sumnje da se bavila prostitucijom. Starleta je, naime, zajedno sa prijateljicom Aleksandrom M. uhapšena 2019. u Crnoj Gori, u jednom luksuznom hotelu u Bečićima, dok su bile sa šestoricom muškaraca iz Turske.


Tri godine pre toga, 2016., privedena je zajedno sa starletom Milicom Živanović, zvanom Mimi Oro, u akciji suzbijanja elitne prostitucije. Tada je Božanino ime, zajedno sa još nekoliko devojaka, pronađeno u dokumentaciji najpoznatijeg estradnog makroa Mihaila Maksimovića, kom se trenutno sudi u slučaju "elitna prostitucija". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija