• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nevena Terzić

30.11.2021

08:00

NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO ZA INFORMER! Mnoge poznate žene su bile moje prostitutke

Printscreen

Vesti

NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO ZA INFORMER! Mnoge poznate žene su bile moje prostitutke

Podeli vest

Makro Mihailo Maksimović, koji je široj javnosti postao poznat kada je uhapšen zbog posredovanja u prostituciji, nakon čega je osuđen i odrobijao kaznu, napisao je knjigu o elitnoj prostituciji, U ekskluzivnom razgovoru za Informer, koji ćemo objavljivati u nastavcima, najpoznatiji srpski makro do detalja je opisao period kada se bavio ovim poslom

Da li je tačno da je jedan političar koristio usluge vaših devojaka zajedno sa suprugom?

- Vau, odmah prvo pa muško. Nisam siguran imali smo mnogo takvih primera, imali smo na primeer situacije da supruge dolaze sa svojim muževima da biraju devojke svom suprugu nekada učestvuku zajedno sa tom devojkom u seksualnoj igri, nekad posmatraju, a nekada čak nisu ni prisutne.

S obzirom da ste vodili evidenciju kako ne možete da se setite?

- Ja sam vodio evidenciju nekih drugih stvari, nisam baš vodio evidenciju ko šta radi u sobi, da li su i koje seksualne igre su u pitanju.

Pošto ste vodili evidenciju, koliko tačno devojaka je radilo za vas?

- Nije pametno da ja sada govorim o broju, u knjizi sam opisao 12 devojaka, priznao sam i saradnju s njih 12. 

Iz kojih sve profesija su se javljale devojke?

- Iz raznih, naravno pretpostavljam da vas interesuju javne profesije. Bilo je tu učesnica rijalitija, pevačica, manekenki, neke glumice.

Da li su više zarađivale poznate ili anonimne devojke?

- Interesantno, u mojoj firmi više su zarađivale anonimne nego poznate devojke. Objašnjavao sam o poznatim devojkama, njima je sužen broj klijenata, jer ne mogu da se vide sa svakim, jeste im cena veća i po dva i tri puta nego anonimnim devojkama, ali one nemaju puno klijenata.

Da li je tačno da su među vašim devojkama bile i poznate voditeljke?

- Ja sam imao dva tima devojaka. Jedan je bio zvaničan, drugi nezvaničan. Zvaničan su bile devojke koje su bile u timu svakodnevno, a taj nezvanični spoljni prsten kako sam ga ja nazivao u tom prstenu je bilo dosta devojaka, koje su javne bave se javnim poslom sa kojima sam ja povremeno sarađivao. 

Možete li nam odati na kojoj televiziji sada rade?

- Pa kako, ne mogu. Možda i ne rade više kao novinarke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija