• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

14.12.2021

13:51

KRIMOSI IZ BOSNE PONESENI JUŽNIM VETROM! Koristili nadimke iz popularnog filma, pohapšeni redom u AKCIJI TRASPORTER

Vesti

KRIMOSI IZ BOSNE PONESENI JUŽNIM VETROM! Koristili nadimke iz popularnog filma, pohapšeni redom u AKCIJI TRASPORTER

Podeli vest

Kriminalna grupa koja je nedavno uhapšena u akciji "Transporter" u Bosni i Hercegovini zbog trgovine drogom raskrinkana je zahvaljući aplikaciji Skaj

Kako prenosi portal Avaz, pripadnici grupe u međusobnoj komunikaciji u kojoj su dogovarali trgovinu drogom, koristili su nadimke iz poznatog filma "Južni vetar".

- Iz izvora bliskih istrazi otkriveno je da su članovi ove grupe koristili nadimke iz filma "Južni vetar". Uhapšeni Bojan C, koji je inače bivši savetnik u Ministarstvu sigurnosti Bosne i Hercegovine, koristio je nadimak Crveni. Crveni je u filmu kralj podzemlja, koji kontroliše sve vezano za tržište narkotika - prenosi ovaj portal.

U policijskoj akciji "Transporter", podsetimo, pre mesec dana uhapšeni su osim Bojana C, Aleksandar N, Saša R, Mladen M, Ivan J. i Dragan K. Pre nekoliko dana, pritvor je određen i Petru D, koji se sam predao policiji u Sarajevu.

- U garaži Petra D. u Banja Luci, pronađeno je nešto više od 300 kilograma marihuane. On tada nije pronađen, ali mu je određen pritvor i on se sam u međuvremenu predao - prenose oni i navode da su dvojica od sedmoro uhapšenih u prvoj akciji pristala na saradnju sa Tužilaštvom Bosne i Hercegovine.

Tužilaštvo je sada, kako navode, predložilo da im pritvor bude produžen za još dva meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija