• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2021

11:24

BOBA ŽIVOJINOVIĆ ŠOKIRAN Evo šta je rekao o novim saznanjima o otmičarima njegovog sina

Informer

Vesti

BOBA ŽIVOJINOVIĆ ŠOKIRAN Evo šta je rekao o novim saznanjima o otmičarima njegovog sina

Podeli vest

Proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović ostao je zatečen kada smo ga pozvali i rekli da postoje nove informacije u vezi otmice njegovog sina Stefana.

 Lični kurir Dušana Spasojevića Šiptara Bojan T. u ekskluzivnoj ispovesti za Informer otkrio je da je Stefana Živojinovića, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića, pre 21 godinu, novembra 2000. oteo je Sredoje Šljukić Šljuka (30).

Za ovu informaciju Stefanovi roditelji do danas nisu znali pa su bili u potpunom šoku. Boba nam se javio na telefon, iako je u inostranstvu. Kada smo mu rekli do kakvih smo saznanja došli, na trenutak je zaćutao, pa je zatim rekao:

Foto: Informer

Bena i Boba

- Nisam to čuo - rekao nam je zbunjeni Boba. Onda je istakao da i dalje, 21 godinu od nemilog događaja nema snage da priča o tome.

- O tome ne pričam, znate da o tome ne pričam. Stvarno ne želim da govorim na tu temu u inostranstvu sam - ljubazno nam je rekao. 

Foto: Privatna arhiva

Stefan sa Brenom kada je bio mali

Za razliku od Bobe, Brena se oglašava na temu otmice njenog sina. Kako je uvek isticala, to joj je najtraumatičniji događaj u životu. 

- Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela - rekla je jednom prilikom pevačica. 

Stefan je, inače, imao samo osam godina kada je 23. novembra 2000. kidnapovan ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Ta otmica je i danas zvanično nerasvetljena i nikad niko nije bio uhapšen zbog nje. Prema rečima Bojana T, Spasojević je za otmicu deteta saznao dan kasnije, 24. novembra...

Foto: Informer DN/Fotoilustracija

- Bio sam pored Dušana kada mu je pozvonio telefon i kad ga je pozvao jedan čovek iz Vlade Srbije. Duća je pobesneo čim je čuo za šta ga sumnjiče, vikao je da nikad ne bi uzimao pare na deci jer i sam ima decu, urlao je na tog čoveka iz države. Taj je onda pokušavao da smiri Duću. Onda su se dogovorili da se šef raspita ko je to i kako uradio... - priseća se Bojan, i nastavlja:
- Otišao je onda sam u drugu sobu. Čuo sam da Duća telefonom priča sa nekim... Vikao je, psovao, je*ao je mater svima redom. To je trajalo neko vreme, pola sata, 45 minuta. Kad je izašao iz sobe, niko od nas nije smeo da mu se obrati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija